Mājas lādētājs ES ASV ĀS oriģināls Baofeng UV-B5, Akumulatoru, Lādētāju un Adapteri uvb5 uv-b6 Radio Walkie Talkie uvb6 Piederumi

€5.85 €4.91

Pievienot grozam


SKU: #w152046

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Frekvences Diapazons: ---
  • Modeļa Numurs: baofeng uvB5 galda ladetajs
  • Walkie Talkie Tips: Portatīvie
  • Is_Display: No
  • Uzglabāšanas Kanāls: baofeng uv-b5 piederumi
  • Izmēri: --
  • Materiāls: Citi
  • Maksimālais Diapazons: 5km-10km
  • Zīmola Nosaukums: baofeng
  • Veids: Aksesuāri
  • Runāt Diapazons: 5km

Mājas lādētājs ES ASV ĀS 100% oriģināls Baofeng UV-B5, Akumulatoru, Lādētāju un Adapteri uvb5 uv-b6 Radio Walkie Talkie uvb6 Piederumi

Sākotnējā Baofeng Pofeng divvirzienu Radio Akumulatora Lādētājs UV-B5, UV-B6

Adapteris Ievade:

AC 100~240V 50~60Hz

Adapteris Jauda:

10V --- 500 ma

Rakstāmgalda Ievade:

10V

Rakstāmgalda Jauda:

DC 8.4 V --- 500mAh

Savietojams ar

Baofeng/Pofung

UV-B5, UV-B6

Iepakojuma Saturs:

1* galda Ladetajs priekš Baofeng UV-B6/UV-B5, tikai un vienīgi

Nosūtīt attiecīgo spraudni, acccording uz jūsu valsti

1.visi produkti ir 100% oriģināls ar pavisam jaunu ..Mēs apsolām, jebkurš produkts, nav oriģināli, vai nevar tikties ar mūsu kvalitātes standartiem, ierodoties, var nosūtīt atpakaļ uz asv, un jūs varat saņemt pilnu kompensāciju.

2.Labas kvalitātes.Visas preces tiek pārbaudīti arī pirms sūtījumu..un mēs pack preces ļoti labi

3.Nekustamā foto: mums visas preces ir uz īstu šaušanu(ja produkts ir atjaunināts, lūdzu, natūrā virsroku)

4.Pakalpojums: Ja jums ir kādi jautājumi vai jums ir nepieciešama jebkāda palīdz, ja jums ir iepirkšanās.Jūs varat ziņu ar mums jebkurā laikā, mēs atbildēsim jums, un palīdzēt jums.Tāpēc, ka mēs vienmēr tiešsaistē. (izņemot nedēļas nogales un brīvdienas)

1.Darba laiks:no pirmdienas līdz piektdienai 9:00-18:30 un sestdienās 9:00-12:00 (pēc Pekina laika).Izņemot brīvdienās!

Mēs vienmēr esam priecīgi jums palīdzēt:

2.Mēs pārbaudīt visus produktus rūpīgi, pirms mēs nosūtīt.

Bet Ja jums vēl ir kādas problēmas, mūsu šaubas, nevilcinieties sazināties ar mums!!

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.

*** Mēs vēlamies palīdzēt mūsu klientiem***

Bet, ja pircējs atvērt domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez mums sazināties iepriekš, mēs nevarēsim nodrošināt pēcpārdošanas apkalpošanu, un pircējiem būs jāliek melnajā sarakstā.

Scammers mēs nodrošināsim visus pierādījumus, un ziņot par tiem www.olivers.lv, kuru rezultātā pircējs ir apturēta vai pārtraukta kontu.

1. Mēs varam pieņemt, T/T , Paypal, Western Union un Darījuma maksājumu, labākais veids ir tiešsaistes Darījuma maksājumu, jūs varat izvēlēties pats.Ja jūs vēlaties, citi maksājumu termiņiem, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms, kad jūs pasūtīt.

2. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

1.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir ko sniedz pārvadātājs , parasti jūs varat saņemt savu sūtījumu 30 dienu laikā.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā.lūdzu, sazinieties ar mums. ( tāpēc, ka Daudzi fakti, piemēram, slikti laika apstākļi, pasūtījuma vai pārdošanas karstā sezona utt, var radīt aizkavēšanos.)Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1.13 mēnešu garantija: visi produkti ir 13 mēnešu garantija. (Mākslīgais kaitējums nav garantijas.Un radio walkie talkie piederumi baudīt 6 mēnešu garantija)

2. mēs garantējam, jūsu nulles riska pirkuma pieredze šeit.Ja nevar saņemt preci mūsu garantijas laiks, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs sniegs jums gandarījumu risinājumu.

3.vai, ja jūs saņemat dažādas vai maltas postenis, lūdzu, sazinieties ar mums pirms jebkādas atsauksmes vai atverot strīdu!jo mēs palīdzēsim tev atrisināt problēmas un sniegt jums gandarījumu risinājumu.

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. ja jūs esat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznes, un dalīties labas fotogrāfijas atsauksmes un koplietot mūsu saiti uz jūsu draugiem vai facebook, vk..mēs dos jums atlaidi jūsu nākotnes pasūtījumus.Liels paldies~

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Citādi mēs neko nezina..Paldies par sapratni!

Tārps padomi:

Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes, nekonsultējoties ar mums.Mēs augstu vērtējam mūsu klientus, kā arī mūsu atsauksmes profilu

+Vairāk produktu un atlaides gaida jūs! +

Tagi: baofeng xr, walkie uv b5, atbalsta vhf, hytera x1p, uv5ra, uv3r, hytera pt580h, baofeng uv 82 komplekts, BAOFENG S5 Plus, baofeng akumulatora uv5r.

Recenzijas

Fredy177andrade
2020-08-27
5/5
This seller was able to source a UK adapter, and communication with the seller was excellent