2019 jaunā Sieviešu Svārki Sieviešu Sexy Svārki Spalvu Melnā Vakara Svārki ar Augstu Jostas Fringed Melni Svārki Jaunā Pavasara Pusi, Valkā

€32.93 €19.75

Pievienot grozam


SKU: #w152840

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Poliamīds
  • Modeļa Numurs: 008
  • Siluets: Zīmulis
  • Apdare: Pušķis
  • Stils: Sexy & Club
  • Kleitas Garums: Virs Ceļa, Mini
  • Zīmola Nosaukums: mumuzi
  • Jostasvietu: impērija
  • Modelis Tips: Cietie
  • Dzimums: SIEVIETES

Izmērs: S-M

Materiāls: augstākā pakāpē kokvilnas un polyster,.

Stils:sieviešu modes gadījuma balta kleita.

Krāsa: kā attēlu.lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu atšķirību, jo no gaismas leņķa.

Plecu(cm) Krūtis (cm) Garums no Pleca (cm) Viduklis(cm) HIP(cm) S - - 48 62 102 M - - 49 64 103 L - - - - - XL - - - - - 2XL - - - - - XXXL - - - - - Viens Izmērs - - - - - Lūdzu, ļaujiet 1-3cm citu kļūdas:)

Par maksājumu informāciju, lūdzu, apmeklējiet šo lapu: http://help.www.olivers.lv/pay_order.html Mēs pieņemam Kredītkartes, Reālā Laika bankas pārskaitījums, Bankas Pārskaitījums, Western Union un MoneyGram.

Kad jūs pievienojiet objektu savā grozā, jūs kases un iet uz priekšu ar samaksu.

1) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2)Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu, mēs kuģis to jums ķīna pastu un dod jums izsekošanas numuru(process aizņem aptuveni pusi vienu dienu, vai vienu dienu.

3) kuģniecības laiks ir par 20-30 dienas ar HK Post Gaisa Pastu vai Singpore Pastu,25-40 dienas ar Ķīnas ostas gaisa pastu.

4) Ja jūsu vietā liekams uz attālo vietu DHL, kam seko DHL noteikumus , mēs iekasēsim vairāk par 40USD tālvadības maksa.

5) centīsimies mūsu labāko, lai padarītu objektu ierasties laikā.Kā kurjeru, laika un vietējās paražas, varbūt dažreiz tas būs jāatliek.Jūsu sapratni būs ļoti appreciated.

6) Ja jūs nevarat saņemt paketi, jo politika jūsu valstī, mēs ne lācis lost.Ceru, ka jūs varat saprast.

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: ilgi svārki ziemas, spalvu svārki, sen maxi svārki, svārki ar bārkstīm, oficiāli maxi svārki, strausu spalvu svārki, krekls, svārki, svārki pušķis, indija svārki, spalvu mini svārki.