600D Vīriešiem Linga Krūšu Soma Ar Molle Militāro Maisiņš Taktiskās Armijas Camo Messenger Plecu Atpakaļ Pack Tūrisma Pārgājienu Somas

€17.00 €10.20

Pievienot grozam


SKU: #w153394

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: WANAYOU
  • Funkcijas: pleca soma,ūdensizturīgs,nodiluma izturīgs
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Lietus Pārsegs: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Jauda: ipad,minerālūdens,atslēgas,mobilais,un daži citi instrumenti
  • Modeļa Numurs: 81014
  • krāsa: Haki,Melna,CP maskēties,Armijas Zaļa
  • Izmērs: 14*9*24cm
  • Materiāls: 600D
  • Mugursomas Tipa: Softback

100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Pozīcijas numurs:81014 Izmērs(L*W*H):14*9*24CM/5.51"x3.54"x9.44" Materiāls:600D oxford auduma Odere:Neilons Krāsa:Melna,Haki,Armijas Zaļa Soma Atvērts:Rāvējslēdzēji Struktūra:4 kabatām,Galvenais nodalījums ar divām kabatām un priekšpusē apakšējā nodalījumā.Jauda:Ipad,Minerālūdens pudeles,atslēgas,nauda,vara, banka u.t.t.Pakete ietver:1* Taktiskā Plecu Mugursoma ( Lūdzu, ņemiet vērā:Tikai jāiekļauj soma, citi rotājumi vai tālruni attēlā nav iekļauta attēlu.) Lietošana: Riteņbraukšana, Kempings, pārgājieni, makšķerēšana, kāpšana, alpīnisms u.c.Piezīme: sakarā ar dažādiem mērījumiem, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.Par Kuģniecības 1.Pasūtījumi apstrādāti 1-3days pēc maksājuma veikšanas un pārbaudes. 2.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir bez starptautiskā izsekošanas numuru, kuru nevar izsekot, kad paka ar atvaļinājumu Ķīnā. 3.Lai ātrāk un Drošāk piegādes, mēs iesakām jums izvēlēties piegāde pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket vai www.olivers.lv Standarta Kuģniecības 4.Mēs organizēt piegāde pēc adreses pircējs sniedz, tāpēc, lūdzu, apstiprināt, un pārbaudiet adresi informāciju jūs aizpildīts uz www.olivers.lv. 5.Ja jūs don' t saņemt savu posteni, 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim to jums.Atsauksmes Par 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.Lūdzu atstājiet Pozitīvas Atsauksmes un 5 Zvaigznes,ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem.Priecāsimies, ka, ja jūs varat ievietot attēlus postenis. 3.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai mūsu pakalpojumiem,lūdzu sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visus jautājumus un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Par Atgriešanos 1.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās uz zemes gabala, kas ir bojāts vai nepareizi postenis. 2.Lūdzu, ņemiet atgriezt preci neizmantotās stāvoklis un saglabāt oriģinālo iepakojumu, tostarp lodziņā un frāzes. 3.Lūdzu, nogādājiet bojāto vai nepareizu preci 7 (septiņu) dienu laikā pēc saņemšanas. 4.Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo mainās prātu un kuģniecības maksa ir neatgriežama.

Tagi: itiwit ūdensizturīgs maiss, pleca soma, Mugursoma, gu sling bag vīriešiem, mugursoma vīriešiem, sieviete pārgājienu soma, soma vīriešu pleca, taktiskā valkāt militāro, vidukļa molle maisiņš, multicam.

Recenzijas

Solidwissam
2020-11-27
5/5
Cute
Sxalam 78
2020-10-07
5/5
Ok