30CM Zīda Peoniju Pušķis Mājas Apdare Mākslīgās Rozes Ziedi DIY Līgava Kāzu Dekori Viltus Ziedi Mākslīgās Ziemassvētku Rozes

€4.50 €3.19

Pievienot grozam


SKU: #w154225

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Ziedu Stils: Ziedu Pušķis
  • Veids: Peonija
  • Stils: Ziedu
  • Godu: Kāzu Mājās Partijas Apdare
  • Iepakojuma daudzums: 1GB
  • Visā Garumā: 30cm
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • Materiāls: ZĪDA
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: balta, rozā, dzeltena, sarkanā, zilā roze

1 Saišķis Skaistu Mākslīgā Zīda Peoniju Ziedi Home Decoration Accessories Viltus Rozes Ziedi DIY Līgava Kāzu Dekori Viltus Ziedi Mākslīgās Ziemassvētku Rozes Ziedi

Materiāls: Zīds, Plastmasas

Visu Garums: 30cm/11.82 gadā

Zieda Izmērs: 6cm/2.36 gadā

Bud Izmērs: 2.5 cm/0.98 gadā

krāsa:11 krāsas jūsu izvēles

Komplektā ietilpst: 1 ķekars = iekļauts (5 dakšiņas, 5 lielas galvas, 4 mazas galvas, 5 komplekti imitētu lapas)

Izmanto: biroja, atpūtas istaba, guļamistaba, viesistaba, kafijas galdiņš, logu, lodžiju, utt.

Izmantot svētku: kāzas, personām, mēnešos, Ziemassvētki, Valentīna Diena, Pateicības, Jaunais Gads, dzimšanas diena dāvanas, utt.

Padomi

1. Ziedi transporta procesā būs kaut izspiest.Pēc 2-3 dienām, protams, jānovieto atvērt, izmantojiet matu fēns ar karstu vēju, lai sakārtotu ziedu, tas būs ātri atjaunot sākotnējo formu.

2. Galvenais šī produkta ir manuāli uzstādīt.Ja to nomest, ievietojiet atpakaļ to.Varbūt maz ziedu aizsnausties piegāde, vienkārši pievienojiet uz filiālēm.

3. Ja filiāle ir pārāk ilgi, mēs saliekt tos par kompleksiem.Kad jūs saņemat preci, iztaisnot tā.Tas neietekmēs izskatu.

4. Visas mūsu produkts ir custom roku darbs, tādēļ mēs nevaram darīt katra paša izmēra.Tāpēc mūsu mērījumu vienkārši ir tikai atsaucei.

5. Lūdzu, saprotiet, tur var viegli krāsu atšķirība apgaismojuma dēļ, dažādas datoru monitori, utt.

Atsauksmes: 1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.Kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas. 3. Ieteicams sūtījumiem: www.olivers.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku. 4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels. 5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums

Tagi: zelta krekls, artifici ziedu, wilde ziedi, vārdi, ziedi, tulip balts, grīdas ziedi, pušķis pērle, dice ziedi, Dzijas, ziedi, pumpuri.