Karstā LCD Digitālais bezkontakta IS Infrasarkanais Pieres Termometrs Ķermeņa Temperatūras Augstas Precizitātes Mērīšanas Instrumenti temperatūras devējs

€16.45 €10.20

Pievienot grozam


SKU: #w154849

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vecuma Grupa: Bērni, Bērniem, Pieaugušajiem, Zīdaiņiem, Mazuļiem
  • Pieteikums: Pieres
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Pirmās Palīdzības Aptieciņas
  • Vienuma Tips: Termometri
  • Baterijas Tips: 9v baterija

Funkcijas: 1. Precīzs mērījums: produkts pieņem optisko princips-mērījumu precizitāte tiek kontrolēta ar precizitāti ± 0.3 ºc, un precizitāte ir augsta. 2. Vienkārša darbība: produkts atbalsta vienu pogu temperatūras mērīšana.Termometrs palīdzēs ātri izmērīt temperatūru, kad sprūda ir nospiesta. 3. Ērta lasīšana: produkts pieņem digitālo displeju lasīšanas režīmā un atbalsta apgaismojums dizains.Tā var pārslēgties starp Fārenheita un Celsija mērījums ar vienu klikšķi, kas ir ļoti ērti.

Apraksts: produkts ir maza un pārnēsājamo, skaistu un izsmalcinātu, piemērots mērīšanas cilvēka ķermeņa temperatūru

Specifikācijas: Tips: Rokas Mērīšanas diapazons: 32-42.9 ºc Mērījuma precizitāte: ± 0.3 ℃ Mērīšanas attālums: 5-10cm Izšķirtspēja: 0.1 ℃ Temperatūras mērīšanas diapazons: 32-42.9 ℃ Displeja režīms: Ciparu displejs Baterijas tips: 9V baterija Reakcijas laiks: 500ms

Piezīmes: 1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.Labākais Pieres Bērnu Termometru kādreiz tirgū, NCT-301 bezkontakta pieres termometrs instant-lasīt termometrs bērniem, bērnu & pieaugušo, veikt precīzu temperatūru 1 sekundē.Liela izvēle ģimene, bērnudārzs, poliklīnika, skola.Uzticama un Precīza: NCT-301 var uzņemt ne tikai Ķermeņa Temperatūras, bet arī Objektu Virsmu Temperatūras un Telpas Temperatūras robežās 1 sekundi.Liels LCD ekrāns: Zaļa, Dzeltena un Sarkana parastā, virszemes un augstu cilvēka ķermeni / galvas drudža temperatūra.Unikālo Paredzēti Termometrs: Jaunizveidoto instant-lasīt termometrs ar lasīšanu vai nu pēc Celsija vai Fārenheita grādos.Bezmaksas plastmasas cietā lietā par ceļojumu vai drošu aizsardzību; Backlit; Klusē & Skaņas režīms; automātiskā izslēgšanās; drošība pirmajā audio drudzis brīdinājuma.Trīs Krāsu Režīmā un Drudzis, Signalizācija: Green 100.4 ° F (38 ° C).Viegli Lasīt, Sarkans apgaismojums ar īsu pīkstienu būs viegli identificēt objektu, vai persona, kas ir pārāk karsti ar drudzi.DROŠĪBAS UN GARANTIJAS: Mums ir tik pārliecināti, ka jums patiks šo produktu, ko mēs piedāvājam, uz 1 Gadu, Problēmu Bezmaksas Naudu atpakaļ vai PRODUKTU AIZVIETOŠANU Garantiju !!! **.Mēs sniedzam 100% augstākās kvalitātes un produktiem un ierīcēm.

Iepakojuma Saturs: 1 X bezkontakta Infrasarkanais Pieres termometrs

Silts Prompt: 1. Lūdzu, pārliecinieties, lai novērstu sviedru un mati uz pieres pirms mērīšanas.Izmantojiet šo termometrs nav paredzēts kā aizstājējs apspriešanās ar savu ārstu. 2. Rūpīgi pārbaudiet negatīvu un pozitīvu, vai akumulatora nodalījumā, kad bateriju. (Brīdinājums: Ja akumulatori ir uzstādīti pretējā pozīcija, tas var izraisīt negadījumu.)

Tagi: dziļums sensors, infrasarkano staru sensoru ruhu, gr digitālais infrasarkanais termometrs, lāzera lcd digitālais infrasarkanais thermomete, arduino slodzes šūnu sensors, portatīvā lcd digitālais infrasarkanais termometrs, raytek infrasarkano sensoru, piroelektriskiem infrasarkano sensoru bloks, dji infrasarkano sensoru, kameras temperatūras sensors.

Recenzijas

Roelzapa
2020-10-23
5/5
Perfect.