360 Grādu Grozāmais Ritentiņš Riteņiem lieljaudas Ritentiņš Bez Trokšņa diski Mēbeles Skapji (2 collu ar bremzēm), dīvāns riteņi

€5.62

Pievienot grozam


SKU: #w154896

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Mēbeles Ritentiņš

Produkta apraksts:

Produkta nosaukums: Grozāmais Ritentiņš Riteņiem

Materiāls: PU

Izmērs: 2inch

Šķīvja Diametrs: 42 x 42mm

Riteņa diametrs: 50

Uzstādīšanas augstums: 69mm

Krāsa: Caurspīdīga

Daudzfunkcionāls: plati riteņi ir plaši izmantots pārvietojamas mēbeles, ieskaitot Bērnu gultas, stendi, skapji, dollies,dīvāns,Skapji utt.

Komplektā Ietilpst:

Bumbu Dakšas Riteņi

AUGSTĀKĀS KVALITĀTES MATERIĀLS:

Mūsu riteņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes PU un pieņemt Importēto gultņu tērauda bumbu, kas ir augstu un vienotu cietību, nav viegli nokrist, un tas ir liels nestspēju.(viena nestspēju 44-55 mārciņas) stiprinājums apakšā, loksnes un leņķa materiāliem, kas tiek veidotas ar augstas kvalitātes tērauda plāksnes, štancēšanas un metināšanas.Loku plāksne ir aprīkota ar augstas temperatūras smērviela.

AR FIKSĀCIJAS BREMZI:

Divi no ritenim ir atsevišķa bremzes, kas var bloķēt, stūre, efektīvi apstāšanās un novērst ierīces, kas pārvietojas, un hurting citiem.Tajā pašā laikā, tikai uzvilkt bremzes, lai viegli atslēgt un izmantot stūre nevainojami.

NĒ NOISING:

Mīksta PU ritenis ir amortizācijas un nodilumizturīga, kas var nodrošināt, ka riteņi roll gludi un mierīgi, neveicot skarbu skaņu, un nodrošinātu to, ka nav skrāpējumu vai zīmēm, kas ir pa kreisi uz jebkuras virsmas.

100% LAIMĪGS PAKALPOJUMU :

1inch = 25.4 mm

Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, ļauj 1-5mm atšķirības, manuāla mērīšana.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.

Tagi: Ritentiņš, trolejbusa stūre, pagriežams ritenis, dīvāns stūre, liela navi ritenīti, sieviešu riteņiem, tērauda ministru kabineta riteņiem, loka, riteņu ratiņkrēslu, ruletes piederumi.

Recenzijas

Axthrocytosis 41
2020-12-21
5/5
All as in the description
Nhoc Kalango0
2021-01-11
5/5
Good qulity.