"Eiropa 2020" Jaunāko Guipure Mežģīnes, Auklas Mežģīnes Embroiderey franču Āfrikas Vadu Mežģīņu Audums Augstas Kvalitātes Nigērija Mežģīņu Audums Kāzu WW01

€65.88 €36.23

Pievienot grozam


SKU: #w155136

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Auduma Veids: Piena zīda auduma
  • Moq: 5yard
  • Izmērs: 5 yards in length
  • Bezmaksas Piegāde: Jā
  • Modeļa Numurs: K-W001
  • Izmantošana: Modes kleitas,kleita,apģērbs,Svinību,Kāzu,Līgavas
  • krāsa: Balts
  • izcelsmes vieta: Guangzhou, Ķīna
  • Svars: About 1.5 kilos
  • Technics: Izšūti
  • Apdare: Mežģīnes
  • Mežģīnes Tips: Auklas Mežģīnes
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Platums: 51 inch
  • Iezīme: Šķīst Ūdenī

9254245773857914 KARSTĀ PĀRDOŠANAS US $ 8.7 /pagalmā ASV dolāru 3.48 /pagalmā ASV dolāru 15.8 /pagalmā ASV dolāru 9.8 /pagalmā US $ 7.01 /pagalmā US $ 7.01 /pagalmā US $ 5.8 /pagalmā ASV dolāru 11.87 /pagalmā

9254245773840432

9254245773840432

Laipni Lūdzam

KYF Profesionālās Mežģīnes Veikals

Visi produkti, reālu fotogrāfiju

Produkta apraksts: Stāvoklis: Brand jaunu un unworn Audums: Piena zīds Platums: 50"/51" Dizains-Āfrikas dizaina Minimālais pasūtījuma daudzums: Minimālais pasūtījuma daudzums ir 5YD.Materiāls: Vadu mežģīņu auduma Svars: aptuveni 1,5 kilogramu/5yards Izmērs: 5 metri garumā Iepakojumā:5 metri/maisiņā piegādes termiņš: Mēs organizē sūtījumu, ar 3 līdz 7 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņēmām jūsu maksājumu.

Produkta Bildi

#1

#2

#3

Q&A

Q 1 : Kāds ir jūsu kuģniecības veidā?

Mēs jums izvēlēties piegādes metodi, kas, mūsuprāt, ir piemērotākais.Piemēram, DHL, FEDEX, UPS, S. F. Express,kas Veltīta līnijas.ja tā ir tālvadības adresi, fast express ir ne pakalpojumu, mēs izvēlēties Ķīna piegāde pa Pastu

Q 2 : Cik ilgi es varu saņemt savu mantu pēc tam, kad pārdevējs ir kuģis?

Tas parasti aizņem apmēram, 7-13 uzņēmējdarbības d ays ierasties ar DHL, Un par 15-30 dienas ierodas pa e-Paketes vai China Post Air Mail.Mēs nevaram kontrolēt iespējamo kavēšanos, ko izraisa jūsu pasta pakalpojumu vai neparedzēti laika apstākļi.

Q 3 :Cik apmēram minimālais pasūtījuma daudzums?

5 metri ,par vienu krāsu.

Q 4 :kāpēc reizēm šķiet, krāsu nesakritību?

Atšķirības krāsu, varbūt izraisa kādu no ason s, piemēram, gaismas, fona krāsu un pārdomas no monitora, un tā tālāk.Anyway, mēs darīsim visu iespējamo, lai izvairītos no.Ceru, ka jūs saprotat un sadarbību.Paldies ļoti daudz.

Q 5 :Kāpēc es iegūtu produktu, kuru garums ir mazāks par descrip nas?

Mūsu produkts ir nepieciešams, lai krāsu vai drukāt, lai nodrošinātu savu veselību, tas ir jādara, ne augstu temperatūru procesu ,augstas temperatūras padarīs auduma saraušanās, tā, ka audums ir īsāks faktisko, bet neuztraucieties, mēs centīsimies panākt, lai es mprove ražošanas procesu.

Pakalpojums

Mēs pieņemam, Mazumtirdzniecības, Vairumtirdzniecības, Jauktā secībā, un Piliens Kuģa.Mēs piedāvājam lielu atlaides vairumtirdzniecībā un sajauc pasūtījumu.Jūs varat sazināties ar mums par jebkuru jautājumu, Tas ir mūsu prieks, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.

NODOKĻU UN PIENĀKUMS

I n visvairāk laika, pircējs n eed, nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs paziņo, ka tā ir kā paraugs un zema vērtība, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mēs do ' nt atbildīgu jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam būtu u nderstand šo situāciju.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Atsauksmes

Mēs esam interneta veikals, jūsu atsauksmes ir ļoti vērtīgs, lai ar mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, un aktīvu atgriezenisko saiti,mēs darīsim to labāk.Ja tur ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes, Tas ir ļoti laipni no jums, lai dotu mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs ticam, ka ir saprātīgs risinājums.Paldies!Ir jauka Iepirkšanās diena!

Uzmanību : Lūdzu, atstājiet pilns nosaukums, saņēmēja un pilnīga un pareiza informācija par adresi jūsu pasūtījuma.Pilnīga un pareiza informācija par adresi ir ļoti svarīgi, citādi sūtījumu nav iespējams piegādāt.Ja sūtījumu piegādes neizdodas sakarā ar nepareizu adresi informāciju, ka pircējs sedz zaudējumus.Paldies par jūsu sapratni !

Tagi: mežģīnes nigērijas, vadu auduma mežģīnēm, mežģīnes sequin, āfrikas mežģīnes, jaunākās āfrikas mežģīnes 2020. gadam augstas kvalitātes šveices, Mežģīnes, āfrikas audums, āfrikas auduma sievietēm 2020, āfrikas mežģīņu auduma, "Eiropa 2020" āfrikas 3d mežģīņu audums augstas kvalitātes.