Mini DC Iedarbināja Motoru 6V 12V 24V Ar Kodētāju LĪDZSTRĀVAS Motors 12 Līdz 1360RPM Regulējams Ātrums Apvērsti Ar Ātruma Mērīšanas Encoder

€8.56 €8.05

Pievienot grozam


SKU: #w155391

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Rotācijas virziens: CW Vai CCW ; Atbalsta Apgrieztās
  • Komutācijas: Suka
  • Izejas Jauda: 0.7-2W
  • Griezes moments: 0.07-9.7 KG.CM; pēc ātruma
  • Motora Ātrums: Regulējams ātrums
  • Alias 5: mazais pārnesumu mehānisko
  • Preces nosaukums: 12v pārnesumu motors ar kodētāju
  • Modeļa Numurs: JGA25-371 mehānisko dc 6v 12v 24v encoder
  • Alias 3: Pārnesumu mehānisko encoder
  • Alias 2: mikro mehānisko encoder
  • Pastāvīga Strāva(A): 0.16-0.5 A; Pēc ātruma
  • Izmantošana: Sadzīves Tehnikas
  • Būvniecība: Pastāvīgo Magnētu
  • Sertifikācija: ROHS
  • Zīmola Nosaukums: TĀLU GAR
  • Aizsargātu Funkcija: Drip-apliecinājums
  • Zobrati: Metāla Zobratiem
  • Efektivitāte: IE 1
  • Alias 6: 12v līdzstrāvas motors ar kodētāju
  • Alias 1: vērsta līdzstrāvas motors encoder
  • Veids: Pārnesumu Mehānisko
  • Alias 4: encoder dc motor

Ievads mehānisko 1. Nosaukums mehānisko : JGA25-371 dc pārnesumu mehānisko 6v 12v 24v ar kodētāju dc motor; 2. Nominālais spriegums ir DC 6V, DC 12V un 24V DC 3. DC 6V ; Jūs varat izvēlēties bez slodzes ātrumu, ir : 12rpm/16rpm/26rpm/35rpm/46rpm/60rpm/77rpm/130rpm/170rpm/280rpm/620rpm/1360rpm Nominālo griezes momentu starp 0.07 8.3 KG.CM; iekrišanas griezes moments: no 0,4-9.1 KG.cm, tas ir ieteicams, ka jūsu projekts ir slodze nepārsniedz nominālo griezes momentu), Izvēlieties nav slodzes ātrums DC 6V, būs atbilstošo nominālo griezes momentu un kūts griezes moments, lūdzu, skatiet parametru tabulā. 4. DC 12V ; Jūs varat izvēlēties bez slodzes ātrumu, ir : 12rpm/16rpm/26rpm/35rpm/46rpm/60rpm/77rpm/130rpm/170rpm/280rpm/620rpm/1360rpm Nominālo griezes momentu starp 0,1 9,7 KG.CM; iekrišanas griezes moments: no 0,4-9.2 KG.CM, tas ir ieteicams, ka jūsu projekts ir slodze nepārsniedz nominālo griezes momentu), Izvēlieties nav slodzes ātrums DC 12V, tur būs atbilstošo nominālo griezes momentu un kūts griezes moments, lūdzu, skatiet parametru tabulā. 5. DC 24V ; Jūs varatizvēlēties bez slodzes ātrumu, ir : 12rpm/16rpm/26rpm/35rpm/46rpm/60rpm/77rpm/130rpm/170rpm/280rpm/620rpm/1360rpm Nominālo griezes momentu starp 0,1 9,7 KG.CM; iekrišanas griezes moments: no 0,4-9.2 KG, tas ir ieteicams, ka jūsu projekts ir slodze nepārsniedz nominālo griezes momentu), Izvēlieties nav slodzes ātrums DC 24V, būs atbilstošo nominālo griezes momentu un kūts griezes moments, lūdzu, skatiet parametru tabulā. 6. Rotācijas virziens mehānisko: CW Vai CCW, Atbalsta Pretēja; Kontrole pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam rotācijas motoru, mainot veidu, kā pozitīvs un negatīvs elektrods ir savienoti 7. Vārpstas formas motoru : D tipa, lūdzu, skatīt izmēru tabulu zemāk par visām izmēri par motoru. 8. Zobratu materiāls: Metāla zobrati veikt transportlīdzekļu ilgāk 9. Ātruma motoru var pielāgot, izmantojot ātruma regulators. 10. Motors ir standarta troksni, kad darba.Tālāk ir viena un tā paša tipa izstrādājumus

Šie ir saistītie produkti

6V 12V 24V Encoder DC Pārnesumu Motors DC Motors ar Mazu Ātrumu, Lai ātrgaitas 12 Līdz 1360RPM Mini Motor Regulējams Ātrums Pretēja Encoder Ar Ātruma Mērīšanas

Ja jūsu projekts ir prasības darba troksnis no motora, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.Mēs sniegsim jums dažus ieteikumus.Paldies.

Tad, kad motors ir mainījusies, darba skaņu motors būs lielāka nekā uz priekšu rotācijas principu, kas ir normāli. 11. Mehānisko LĪDZSTRĀVAS savienojums ir drošs; eksperiments pierāda, ka motors spriegums ir zemāks nekā 36V bez nekādas briesmas. 12. Šis motors ir piemērots dažādu mikro-un automatizācijas aprīkojumu.Tik ilgi, cik jūs apstiprināt, ka mehānisko spriegumu un griezes momenta jūsu izvēle ir piemērots sprieguma un slodzes par savu projektu, pirms iegādāties, nav nekādu ierobežojumu, lai darbības joma izmantot šo motoru.Piemēram, Elektriskie aizkari ; Stendu motori ; Sadzīves tehnikas utt.

Zāle encoder ievads

Pamata impulsu skaits 11PPR ; motors griežas viena kārta un rezultātus, 11 pākšaugi.

Līnijas Vadu Metode

1. Red line : LĪDZSTRĀVAS pozitīvo polu savienots ar motoru (Kontrole pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam rotācijas motoru, mainot veidu, kā pozitīvs un negatīvs elektrods ir savienoti 2. Melno vadu : negatīvās enerģijas piegādi, kas nepieciešami, lai savienotu kodētājs 3.3 V / 5V (Piezīme: pozitīvais un negatīvais pols nevar būt pieslēgts nepareizi) 3. Dzeltenais vads : signāla atsauksmes līnijas; motors griežas viena kārta un rezultātus, 11 signālus. 4. Zaļā līnija : signāla atsauksmes līnijas; motors griežas viena kārta un rezultātus, 11 signālus. 5. Zilā līnija : pozitīva barošanas nepieciešami, lai izveidotu savienojumu kodētājs 3.3 V / 5V (Piezīme: pozitīvais un negatīvais pols nevar būt pieslēgts nepareizi) 6. Balto vadu : Pievienojiet negatīvu LĪDZSTRĀVAS motora (Kontrole pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam rotācijas motoru, mainot veidu, kā pozitīvs un negatīvs elektrods ir saistītas)

Sirsnīgs atgādinājums

Jūsu projekta slodze nedrīkst pārsniegt nominālo griezes momentu no motora, citādi dzīvē mehānisko tiks samazināts parametrus tabulā zemāk ir parametri, mehānisko savienojumu nominālais spriegums 6v / 12v / 24v, Ja motors ir savienots ar ne-nominālā sprieguma ievade, visi parametri motora mainīsies.

Tā izmērs ir tikai atsaucei mērījumu būs nedaudz atšķiras,lūdzam pievērst uzmanību pirms iegādes

Piezīme : pārnesumkārbas nosaukums ir L, izvēlēto samazināšanas attiecību un ātrums ir atšķirīgs, un garums L ir atšķirīgs.

Kā nopirkt produktiem jums ir nepieciešams,

Iepakojums A : Jūs saņemsiet mehānisko Pakete B : Jūs saņemsiet mehānisko un montāžas kronšteins piemēram, 1, ātrumu mehānisko jums izvēlēties 6v 12rpm un Paketi, Jūs saņemsiet motors ar 6v 12rpm piemēram, 2, ātrumu mehānisko jums izvēlēties 6v 12rpm un Iepakojuma B ; Jūs saņemsiet mehānisko 6v 12rpm un montāžas kronšteins

Šādu attēlu mehānisko

Pieteikums

Mūsu Pakalpojumu

1. Jūsu vietējais laiks atšķiras no mūsu valsts laikā, bet pēc Ķīnas laika, mēs esam profesionāļi, lai palīdzētu jums no 7 rītā11 m., mēs ne aizkavēt jūsu biznesu. 2. Saņemot jūsu pasūtījumu, jūsu pasūtījums tiks nodots ražošanas darbnīcas uzreiz, mēs organizēsim jūsu pasūtījumu ātri. 3. Pirms jūs pērkat, ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums pirmkārt, mēs dos jums visvairāk apmierinošu atbildi, un sniedz jums visvairāk saprātīgs padoms. 4. Lai atvieglotu mūsu darījumiem, mēs varam pieņemt, citi maksājumu metodes. 5. Visi dzinēji tika testēti labi pirms piegādi veic mūsu kompānija, mēs nosūtīsim jums paziņojumu vai produkta tēla pirms nosūtīšanas. 6. Mēs varam pielāgot produktu saskaņā ar jūsu prasībām, darbības jomas pielāgošana nav slodzes, ātrums, sprieguma, griezes momenta, diametrs, troksni, dzīve vai izmērs vārpstas utt. 7. Pirms preces saņemšanas, mēs jums atgādināt par paku pārvadājumi statusu un izvairītos no zaudējumiem paketi.Pēc tam, kad jūs saņemtu preces, ja ir kādi jautājumi, mēs turpināsim rīkoties tā, lai jūs pirmo reizi. 8. Par mūsu veikals : Jūs varat pievienot uzmanību, vai apkopot mūsu veikalos, jo mūsu veikalos dos vairāk atlaides faniem šis veikals laikam, mēs arī vairāk dalīties DIY elektronisko jautri video.Jums vienkārši nepieciešams, lai pārvietotu jūsu mazā pirkstiņa, needn nav jāmaksā izmaksas, jūs varat saņemt kaut ko, kas ir daudz izdevīgāka nekā citi pircēji.

Tagi: sadzīves tehnika vispārīgi, arduino pro, mikro mehānisko, zobrats, 12v motoru sasmalcina, Pārnesumu Mehānisko, electr mehānisko, encoder dc vērsta mehānisko, LĪDZSTRĀVAS Motors, dc pārnesumu mehānisko.