10pcs Vienreizējās lietošanas Palagi Ūdensizturīgs Eļļa-Pierādījums, Austi Gultu Segtu Masāžas Galda Loksnes, Skaistumkopšanas Salons " Spa Masāžas Galds

€5.08 €4.01

Pievienot grozam


SKU: #w155552

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modelis Tips: Cietie
  • Funkcija 01: masāžas gulta lapa
  • Materiāls: Citi
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Veids: Dzīvoklis Lapa
  • Svars: 170/200g
  • Stils: Vienkāršā
  • Modeļa Numurs: Vienreizējās Lietošanas Palagi
  • Funkcija 03: masāžas gultas matrača
  • Funkcija 02: spa bed cover
  • Pakāpe: A Kategorijas
  • Zīmola Nosaukums: AIHOME
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie

Funkcijas:

1. Premium Kvalitātes: gulta lapa ir izgatavoti no augstas kvalitātes neausts audums, tas ir mīksts, bez smaržas, un tā ir profesionāli dezinficē un tai nav kairinājums uz ādas.Lūdzu, izmantojiet to ar pārliecību!

2. Soda Kuģiem: gulta lapas iezīmes ir sarežģīts process, diviem slāņiem dažādu audumi tiek sajaukti un kokvilnas.Un tā funkcijas slāni ne-auduma kārtu pārklājumu, kas padara to absolūti ūdensnecaurlaidīgs un eļļas pierādījums!

3. Viegls Dizains: gulta loksnes ir viegls, elpojošs, bet spēcīgu vienreizējās lietošanas loksnes, un tas padara tevi drošāku un vairāk sanitāros, tādējādi atbilstību jūsu vajadzībām.

4. Ideāls Lietošanai: gulta lapa ir ideāli piemērots profesionāliem skaistuma saloniem, spa klubi, masāžas klubiem, tetovējums klubiem, vai veco ļaužu un bērnu aprūpe.

5. Praktisku Izmantošanu: Šo masāžu loksnes var ietaupīt laiku, nevis izšķērdēt laiku veļas mazgātava.Tie arī iezīme portatīvo izmēru, lai būtu ideāls masāžas, tiem, kam nepieciešams daudz ceļot.

Specifikācija:

Nosaukums: Vienreizējās Lietošanas Palagi

Materiāls: non-audumi

Krāsa: kā bildes rādīt

Daudzums: 10pcs/iepak

Izmērs(aptuveni): 180 x 80cm / 70.9 x 30.7 collas/200x100cm

Svars(aptuveni): 150g

Iepakojuma Saraksts:

1 iepakojumā Vienreizējās lietošanas Palagi(10pcs/pack)

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: pārdod palagi, stokke palagi, gulta viesnīcu, mierinātājs, gultas komplekti ar suņiem, gulta set brūna, tauriņš sega, gultas veļa mi, sega sedz saulrieta, ziemeļvalstu pen, gultas veļa elfi.

Recenzijas

Anand3537
2020-10-01
4/5
Exactly what I wanted.