GARANTIJA 3 gab., 58 58mm Neitrāla Blīvuma filtrs ND2 4 8 Filtrs +filtrs, ja soma par Canon EOS 1000D 650D 550D 600D 500D

€7.39 €6.13

Pievienot grozam


SKU: #w156701

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Citi
  • Objektīva Diametrs:
  • Zīmola Nosaukums: KEFU
  • krāsa: melns
  • par kameru: Canon nikon pentax sony
  • Iepakojums: No

ja jūs vēlaties, lai saņemtu zemāku cenu, lūdzu, rakstiet man .

Pilna Ražotāja Garantija + 30 Dienu Naudu Atpakaļ Apmierinātības Garantija.Mēs ceram, ka jums iegādāties ar pārliecību!

Par 3pcs ND2+ND4+ND8 ND Filter Set

•Lai lēnu slēdža ātrumu, ir jāizmanto, jo īpaši ar ātri filmas, lai ierakstītu pārvietošanās jautājumiem, piemēram, ūdenskritumi, mākoņi, automobiļu, jūras, utt.

•Samazināt asuma dziļumu, nodrošinot plašāku atveru izmantoto, kas palīdz atsevišķas tēmas no to fona.

•Lai samazinātu efektīvu ISO) liela ātruma filmu (t.i., virs ISO400), un ļauj to izmantot ārpus telpām puvi situācijās.

•Lai atļautu kino un video kameras (kurās ir noteikta slēdža ātrums), lai filmu tēmām, piemēram, sniegs, smiltis vai citi spilgtas ainas, kas parasti izraisa pārmērīgas ekspozīcijas.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.

Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

Blendes, galvenokārt, ir paredzēti, lai novērstu nevēlamas klaiņojošu gaismas iekļūšanu objektīvs paplašinot un ēnojumu

beigās objektīvs.Turklāt, jo beigās objektīvs ir pagarināts, jūs arī iegūt papildu labums dažas papildus

aizsardzība pret nejaušu ietekmi.

Vietējo Tarifu Un Nodokļiem

Ja jūsu valsts atbildīgs par jebkuru importa tarifiem vai nodokļiem, tā ir jūsu atbildība, kā iedzīvotājs par to maksāt.Mēs neuzņemamies atbildību, ja jūsu valsts muitas pārvalde detains savu sūtījumu.

Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, novērtējiet informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) par eBay ar "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM" un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mūsu sistēma atstās atsauksmes automātiski pēc tam, kad jūs to samaksāt.

lūdzu atļaut 12~24 stundas, lai saņemtu savu pastu atbildēja.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu sūtījums.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: canon gadījumā, gadījumā, ja filtrs, canon gumijas, canon eos gumijas, soma canon eos, soma fotokamerai canon, 550d gumijas, filtra seifs, kameras filtru maisiņš, fotokamera canon gadījumā.