JAMA Poliestera Sarža pinuma Lentas 9mm 16mm 19mm 25mm 38mm Lentes 50yards Vienu Roll Amatniecības Roku darbs, kas Austs Loku Dāvanu

€8.65 €7.26

Pievienot grozam


SKU: #w157168

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Stils: double face
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Izmantošana: Apģērbi apdare,oranment
  • Sertifikācija: Oeko-Tex Standarta 100,ISO-9001
  • Auduma Veids: Poliestera
  • krāsu izturība: Līdz 4 līmenim
  • raksts: ĢEOMETRISKAS
  • krāsa: Tīrtoņa Krāsu
  • Technics: NAV
  • Modeļa Numurs: 23105
  • Produkta Tips: Lentes
  • Zīmola Nosaukums: JAMA
  • Platums: 9-38mm

Jama lente ir vairumtirdzniecības lentes piegādātājs.Jama lentes ir labākā izvēle, lai komplimentu jūsu favorītiem.Koplietošanas priekšrocības, pilnīgi izmantojot augstas klases mašīnas, pasaules klases ražošanas līniju un precīzu kvalitātes kontroles inspekcijas, Jama lentes ir ļoti populārs un attiecas uz apģērba rotājumu,dāvanu lentes,modes barību utt...

Detalizēta informācija

1> Augsta izturība: Īsas šķiedras izturība ir 2,6 ~ 5.7 kn/dtex, augstas stiprības poliestera šķiedras ir 5,6 ~ 8.0 kn/dtex.Sakarā ar zemu mitruma absorbcija, tas ir slapjš un sauss izturība ir būtībā tas pats intensitāti.Triecienizturību spēks 4 reizes augstāka nekā neilons, 20 reizes augstāka nekā viskozes šķiedras.

2> Labu elastību: Elastīgumu tuvu vilna, ja pagarinājums ir 5% ~ 6%, var gandrīz pilnībā atgūtas.Grumbu pretestību nekā citas šķiedras, audums nav rieva, laba izmēru stabilitāte.Elastības modulis ir 22 ~ 141 dtex/kn, 2 ~ 3 reizes lielāka nekā neilona.

3> Siltuma pretestība un siltuma stabilitāte ir viens no labākajiem sintētiskajiem audumiem.

4> Poliestera šķiedras virsma ir gluda, iekšējā molekulas, kuras ir cieši iepakots.

5> Laba nodiluma izturība: Nodiluma izturība pēc labākās neilona nodilumizturība, Labāk nekā citas dabīgās šķiedras un sintētiskās šķiedras.

6> Labas gaismas izturība: Gaismas izturība ir otrais tikai uz akrila .

7> Korozijas izturīgas: Izturīgas pret balināšanas šķīdums ogļūdeņražu oksidēšanās ketona naftas produktu un minerālās skābes.

Atšķaidītu sārmu izturīgs, nav bail no slikti, bet karstu sārmu, var veikt tās sadalīšanās.

8> krāsu noturība ir līdz pat 4 līmeņa, nav viegli izgaist.

Kāpēc izvēlēties mūs? 1.Izcils Kvalitāte:Jama ir 1stChinese lente ražotājs, kas iet ES "Reach", OEKO-Tex Standard 100 Class DIVIEM un citu autoritatīvu jaunās vides noteikumi. 2.Nosaukums Zīmols:Jama ir plaši attiecas kā nr.1 Lente Ražotājs no Ķīnas.Mums ir tikai viens, kurš ir uzvarējis nulles tarifa likmes Antidempinga un Anti Subsīdijas Uzvalks 2010. gadā un valsts plašsaziņas līdzekļi CCTV bija īpašu ziņojumu par Jama. 3.1.8 miljonu HKD reģistrētā kapitāla, 100thousand kv. m, 3000 stelles, 100 krāsošanas iekārtas, 120 ekrāna drukāšanas mašīnu un 3000 darbiniekiem.Euipped ar pasaules Muller stelles modernu drukas iekārtu un unikālo termostati ražošanas sistēmu.Mums arī ir vairāk nekā 300 tirdzniecības pārstāvjus, lai sniegtu profesionālu un uz-pieprasījuma pakalpojumu klientiem no vairāk nekā 100 valstīm. 4.Ikdienas jaudu 200 miljoni metri lentas, 3 miljoni metri iespiesti lentes, 2 miljoni loki un 200 tūkstoši lentes komplekti. 5.19 izmēri, 196 krāsas ar tūkstošiem stilu lentes ir pieejami, lai apmierinātu dažādas prasības.Mēs saņemam ļoti labas atsauksmes par lielāko stila lentes mēs izlaidām. 6.Mums ir vairāk nekā 100 aģentūras Ķīnā un arī office in New Jersey, Amerikas savienotās Valstis.Ar vairāk nekā 3000 kvalificēti strādnieki un pašu ražotām izejvielām, ātra piegāde un stabila kvalitāte ir viegli JAMA.

Par Samaksu:

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Bezmaksas piegāde cena nav ieskaitot Ievedmuitas nodokļus.

Tagi: vintage kokvilnas žakarda lentes, 7xl liela izmēra sieviešu, žakarda lentes, kokvilnas lentas, loku lentes, Grosgrain lente 38mm, 25mm grosgrain lente, austrumu indijas lentes, Lente, skujiņas lentes.

Recenzijas

Fedya Durakov
2021-02-02
5/5
High quality and beautiful color thank you
Dfghdfghdfghdgdfghdfg
2021-02-02
5/5
جودة ممتازة
Andrei Sevostyan
2021-02-02
5/5
Very excellent quality and luxury I love Yama products