A6A5 Gudrs Gredzenu Dienasgrāmata Āda uz Lietu Rokasgrāmata Segtu Biroja Personas Saistvielu Iknedēļas Plānotāju/agenda Organizators

€9.04 €7.32

Pievienot grozam


SKU: #w157393

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saistošs: Nomaināmās
  • Aksesuāri: no
  • Vāka Materiāls: Ādas imitācijas
  • Zīmola Nosaukums: LZN
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Preces Numurs: Horizontālajā sadaļā
  • Produktu Kategorija: Dienasgrāmatas, piezīmju grāmatiņu, piezīmju grāmatiņu, piezīmju grāmatiņu, piezīmju grāmatiņu.

Stils: Gredzens Saistviela / Loose Leaf Paredzēti.

Vāka Materiāls:Mākslīgā Āda

A6 izmērs: 19x13 cm

A5 izmērs: 18x23 cm

Saturs ietver: notebook Vāks * 1

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Dizains uzsver:

1.nomaināmās grāmatiņa viegli nodot lapā

2.Var likt bankas karti un vizītkarti grāmatiņa

3.Ādas materiāls ir vairāk atkarīga no netīra

4.Viegli lietojams, ērts,piemērots Studēt, Ceļot, Strādāt un Dāvanu.

5.Tas var būt pārsteigums, dāvana jūsu bērniem vai studentiem.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

PAZIŅOJUMS:

Mūsu Produkti:

Mēs izmantojam taisnība, fotogrāfijas, lai parādītu mūsu produkti, ko jūs redzat, ko jūs saņemsiet.Izmērs kļūda +-3cm ir normāli.Apgaismojuma efektus, krāsu atšķirība ir normāli.

Mūsu Pakalpojumu:

Jūs varat tērzēt ar mums par jebkuru jautājumu, izmantojot TradeManager, mēs atbildēsim jums pareizo ceļu, Ja mēs esam nav online, lūdzu, e-pastu mums, mēs saņemam atpakaļ uz jums 24 stundu laikā .

Maksājums:

Mēs pieņemam Darījuma, Kredītkartes Visa, Master, TT un Naudu moneybookers .Ja jums ir jāmaksā mums citas iespējas, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai internetā TradeManager.Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu piegādes informācija: adrese, nosaukums, pasta indekss, tālruņa numurus, utt.

Atgriež Vārds :

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Tagi: vēstnesis un grāmatiņa, Ir 2021. programma, gadījumā, death note, pekinas universitāte, Vēstnesis, offic tabula, notepad, gudrs lieta, programma ir 2021. plānotājs, organizētājs italiano, e dienasgrāmata.

Recenzijas

Sxd Ghost
2020-11-15
5/5
Binder is well put together, no threads coming out. The board inside of the faux leather covering is solid without being bent or broken. The binder itself opens without a problem. Came with a sheet of stickers which was pretty cute. I'm going to order another one, definitely. Took a while to get to Australia, though.
Svet 0108
2020-11-23
5/5
Very good quality, well packed. Like thank you. And still came a little gift very cute