YHcouldin Ausu Spilventiņi Audio, Technica ATH WS550 ATH-WS550 Austiņas Ādas Ausu Spilventiņi Nomaiņa Iekļautās

€9.39 €8.92

Pievienot grozam


SKU: #w157536

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmērs: Standard
  • Materiāls: Citi
  • Modeļa Numurs: Ausu Spilventiņi
  • Zīmola Nosaukums: YHcouldin
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Iepakojums: Jā

Apraksts: 1. Pāris ausu polsterējumi, bez austiņām. 2. Stāvoklis: Nav oriģināls, bet 100% pavisam jaunu. 3. Krāsa: Melna 4. Materiāli: Skatiet produkta attēls 5. Pildījums: Memory foam 6. Savietojama ar Audio Technica ATH WS550 ATH-WS550 Austiņas, Cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. Problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu ausu spilventiņi regualrly, lai nodrošinātu baudīt mūziku. 2. Komforta līmenis: jaunu ausu spilventiņi dos jums labu sajūtu, lai baudīt mūziku.vai jums ir auss sirdī, kad ilgi valkāt pirms? 3. Trokšņa slāpēšanas līmenis.jaunu ausu spilventiņi dos jums jaunu pieredzi.Leatherette(Olbaltumvielas, āda) Šis produkts ir super mīksts un sabiezēt, Olbaltumvielas, āda ir labāk, nekā PU, Salīdzināt no šīs facters: gaisa Caurlaidība, Stiepes īpašumu, Abrazīvās pretestības, utt.Leatherette(Olbaltumvielas, āda) Olbaltumvielas, āda ir labāk, nekā PU, Salīdzināt no šīs facters: gaisa Caurlaidība, Stiepes īpašumu, Abrazīvās pretestības, utt.Aitādas Ādai draudzīgu, labu pieredzi.Ilgtermiņa darbības Leatherette(PU)

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.jautājums: Kāda ir cenā iekļauts?A1: Tikai preces cena un daļa express maksa.

Q2: Kad preces tiks izsūtīti pēc pasūtījuma?A2: Parasti 2-5 darba dienu laikā.

Q3: vai jūs pieņemat drop-kuģniecības modeli?A3: Jā.Veicot pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu ļaut mums zināt, ka jums ir dropshipper, un mēs noņemsim mūsu etiķetes "YHcouldin" zīmolu.

Tagi: audio technica m50, m50x, audio technica, ath, audio technica austiņas, ath m50, audiotechnica, ath m40x, msr7, ath m50x.

Recenzijas

Dinar 1804
2021-02-12
5/5
Very nice and soft ear pads. Headphones now feel better than new.