Jauns

Modular smart relejs Zelio Logic - 26 I O - 24 V DC - pulkstenis - displejs SR3B262BD

€172.51

Pievienot grozam


SKU: #w157789

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT,utt.Pēc apstiprinājuma maksājumu, mēs organizē sūtījumu, cik drīz vien iespējams.

3. Lūdzu, uzmanīgi apstiprināt savu piegādes adresi pirms mums piegāde.Ja ir kādi jautājumi, mēs sazināsimies ar jums laikā.

4. Ja jūs izvēlaties Pārdevēja piegādes Metodi ,mēs jums izvēlēties express piegādi, saskaņā ar preču pasūtījumu un adresi.

5. Parasti preces tiks nosūtītas jums laikā.Dažreiz pāris dienām var pagarināt muitas vai laika apstākļiem.

6. Ja jūs neesat saņēmuši jūsu kravu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un dod jums pareizu atbildi un ārstēšanas shēmu, cik drīz vien iespējams.Mēs atrisinātu visas jūsu jautājumus, līdz esat apmierināts.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai to nosūtītu atpakaļ no dienas, kad jūs to saņēma.Ja vairāk nekā 7 dienām, vai arī tas ir lietots,tad nebūs NEKĀDAS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā ar visām detaļām un aksesuāriem, un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas skaits.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces,ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

3. Mēs jums atmaksāsim PILNU UZVARĒTĀJU CENU , pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku, kā jūs apstiprināja rīkojumu par www.olivers.lv!

Tagi: kabeļu schneider, 24v led kravas automašīna, sr3, vintage elektriskā motorollera, schneider electric, valdes elektriskā motorollera, suv kabīnes, bufera grommet, riepas skuteri elektriskā, circuit breaker pārslodzes.