CHYI Super Ātrums-4 Porti USB Centrmezgli Ultra Slim Sadalītāja AU/ES/ASV/UK Ārējo Strāvas Adapteri PC Klēpjdatoru

€8.09 €6.63

Pievienot grozam


SKU: #w157857

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: chyi
  • Strāvas Adapteris Neto Svars: par 35g
  • Ostas: 4
  • STANDARTA: USB 3.0
  • Saderīgs: Windows xp/vista/7/8/10 un,Mac OS, linux
  • Modeļa Tips: usb 3.0 hub ar Strāvas Adapteri
  • Pievienojiet standarta: ES plug/AU Plug/US Plug/UK Plug
  • Interfeiss: USB
  • Sertifikācija: CE,FCC
  • Iezīme: usb sadalītāji
  • Interfeisa Tips: USB 3.0
  • Hub USB Izmēra: par 77*42*12mm
  • USB HUB: rumbas sub
  • Modeļa Numurs: usb centrmezglam, kas ar strāvas adapteri
  • Garums: 750mm
  • USB Hub Neto svars: par 35g
  • krāsa: melns
  • Iepakojums: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Amats: NAV

CHYI Super Ātrums 4 Port USB Centrmezgli Ultra Slim Sadalītāja AU/ES/ASV/UK Ārējo Strāvas Adapteri PC Klēpjdatoru Iezīme : 1. Preces Nosaukums: 4 USB 3.0 high-speed hub 2. Produkts Modelis: cf4 ostas 3.0 hub 3. Produkta Interfeiss: USB3.0 B tipa vīrieši / DC strāvas padeve / USB3.0 A-tipa sievietes mutes 4.Atbalsta sistēma: Windows XP / Vista / 7/8, gan.Apple ir USB atbalsts MAC 5. Drošības Sertifikācija: CE un FCC apstiprinājumu 6. LED indikators: 1 LED atbilst USB strādā statusa 7. Aprīkots ar augstas veiktspējas master čipu, pagarināto četru USB3.0 ātrgaitas interfeisu, ar drošu un nepārtrauktu darba spējas un 8. Droša un stabila pārvades darbības.Izmanto papildu USB PHY tehnoloģijas, var būt dažādas topoloģijas un kanāls nosacījumi 9. Tāpēc, ka katru interfeisu var teorētisko 5Gbps datu pārsūtīšanas ātrums ar pilnu ātrumu izlīdzināšanas darbību, pārraides drošības un stabilitātes 10. Savienot vairākas mobilo cietā diska vai mobilo tālruni, kas vienlaikus būs izraisīt nepietiekama enerģijas padeve ,tāpēc ir nepieciešams, lai izmantotu strāvas adapteri, un strāvas adapteris ir nepieciešams iegādāties papildu 11.Savienot vairākas u disku, peli, klaviatūru, karšu lasītāju, printeri, utt.nav nepieciešams izmantot strāvas adapteris Specifikācija: 1. Krāsa: Melna 2. Materiāls: ABS 3. Skaits porti: 4* USB 3.0 Ports, 1* DC 5V Strāvas Ievade 4. Izmērs: aptuveni 77*42*12mm 5. Saderīgu Sistēma: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10/ Linux/ Mac OS 10. X vai virs 6. Rumbas Neto Svars: apmēram 35g 7. Strāvas Adapteris Neto Svars: apmēram 35g 8. Hub Kabeļa Garums: apmēram 128mm 9. Strāvas Adaptera Kabeļa Garums: apmēram 70cm-92cm 10. Pielietojums:PC, Klēpjdators, Desktop Uzmanību: 1.Krievijas klientiem, lūdzu, aizpildiet pasūtījumu pēc tam, kad pilns nosaukums, vai nevar nosūtīt preces, Paldies par jūsu sadarbību 2.ja preces iepakojums bija bojāts, lūdzu noraidīt 3.Par Krāsu : mēs uzņemt fotoattēlus, izmantojot Digitālo kameru, kādu krāsu gadījumos būs dažas atšķirības sakarā ar tehniskiem tikai, ceru, ka jūs varat saprast Paketē iekļauts : 1 X 4 Port USB 3.0 HUB ;1 * Ārējo Strāvas Adapteri

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. nedēļā Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar nedēļas garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.olivers.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: hub usb power, usb 30 hub powered adapteris slim, sata uz fanu 3pin centrmezglu, orico 10 usb, 5mm ports, c tipa usb 3.0 hub, usb hub par cieto disku, multi usb hub 10, dodocool usb, mitsubishi strāvas adapteris usb.