100 Gab. Siltuma Sarukt Filmu Skaidrs, PVC Shrinkable Iepakojuma Wrap Blīvējuma Aizsargs Mājas atmiņa un Organizācijas TB Pārdošana

€5.68 €3.58

Pievienot grozam


SKU: #w158453

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: elenxs

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 100 Gab Siltuma Sarukt Filmu Skaidrs, PVC Shrinkable Iepakojuma Wrap Blīvējuma Aizsargs Mājas atmiņa un Organizācijas TB Pārdošana

1. piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju.

2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

Samazināt wrap maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC materiāla, izturīgs, lai izmantotu

Siltuma plēves apvalkā plēves ar augstu gaismas caurlaidību, kas padara taustiņi ir skaidri redzams.Spēcīga rukumu, viegli atstāt gaisu iekšā.

Skaidrs, PVC Siltuma Plēves apvalkā.

Viegli lietot: izmantojiet siltuma ierīces vai siltuma tuneļi sarukt

Viegli pievienot un noņemt sarauties filmu

Paziņojums:

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Materiāls:PVC

Izmērs:(Nav Obligāts)

10x15cm 12x17cm 15x25cm 18x30cm 24x34cm 28x45cm

Viegli lietot:

Step1: Nodot produktu, kas jums ir nepieciešams, Ja samazināt wrap somas ir pārāk ilgi, pēc tam sagriež tā, lai atbilstu šim produktam.

2. solis: Sausā produkta segtu ar fēnu no augšas karstā vēja, Tas apgrūtinās izmēru produkts.

3. solis: Kārtīgi lieko daļu aiz produkts, slēgt ar karsta vēja.

Komplektā Ietilpst:

100x Siltuma Sarukt Filmu

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: plastmasas plēves apvalkā, karstā plēves apvalkā soma, bambusa runner, filmu siltuma sarukt, poliolefīna siltuma sarukt wrap somas, pārtikas plastmasas wrap, skaidrs, plēves apvalkā, flīžu, plēves maisos vistas, heat shrinkable plastmasas wrap.

Recenzijas

Dima73ul
2021-01-12
5/5
Good bags
Djoni Voigt
2021-01-19
1/5
Much smaller than they say