PVC Exerciser Hip Treneris Klipu Sēžamvieta Mācību iestādes Iekšējās Augšstilba Iegurņa sēžas Muskuļu Nostiprināšana SAL99

€23.30 €14.91

Pievienot grozam


SKU: #w158708

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Mācību Režīmā: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Klasificēti pēc Exerciser Skaits: 1
  • Funkcijas: IEROČU
  • Modeļa Numurs: 212717

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } PVC Exerciser Hip Treneris Klipu Sēžamvieta Mācību iestādes Iekšējās Augšstilba Iegurņa sēžas Muskuļu Nostiprināšana SAL99

Apraksts: Funkcijas:

1. Atbalsta "push-pull" kustību, ar maigu pretestību pie ciskas, lai palīdzētu attīstīt,stiprināt un tonis jūsu iegurņa sēžas muskuļus.

2.Tas ir ergonomiski izstrādāti, lai perfekti atbilstu jūsu iegurņa reģionā, padarot to viegli, lai jūs varētu izmantot jūsu gurni.Vilciens divas reizes dienā (5 minūtes katra) ar hip treneris, lai panāktu stingrāku iegurņa muskuļus, uzlabot savu gurnu līniju un izdaiļot jūsu kāju formu.

3.Citas veselības priekšrocības, kas ietver uzlabotu asins cirkulāciju zemāku ķermeņa, ekstremitāšu muskuļus, un sēžamvieta.

4. Tas ir izgatavots no PVC draudzīgi materiāli un augstas elastības tērauds.Nav jāuztraucas par to laušana, izņemot šajā hip treneris būs jūsu mūža biedrs exerciser.Kopā ar augstu elastību, jums ir bagātinoša sekss pieredzi, pēc tam, kad apmācību jūsu iegurņa muskuļus.

5.Ērti un brīvi, portatīvo,maza izmēra, var pārvadāt kopā ar jums.

6.Gurni treneris klipus var aktivizēt gūžas muskuļus īsā laika periodā, piemērots sievietēm, kam ir mazkustīgs darbā, māmiņām pēc dzemdībām, cilvēki, kas iet uz sporta zāli, cilvēkiem, kuri vēlas, lai apmācītu mājās.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Materiāls:PVC,Tērauda plāksnes

Izmērs:25x20x10cm

Komplektācija: 1x Hip Treneris

Tagi: sistēmas mājās izmantot, izmantot machin, hip treneris, treneris, grīdas iegurņa, treneris viduklis, roku spēku, vīriešiem, ķermeņa ēka, individuāla treniņu treneris, kleita pvc.