Seafrogs Canon PowerShot G9X G9X II 40m 130ft Meikon Zemūdens kameras korpuss

€174.57 €139.66

Pievienot grozam


SKU: #w159526

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: PC
  • Saderīgs: Canon G9X kameras korpuss
  • Komplektā: Komplektā 1
  • Veids: Ūdensizturīgs Korpusi
  • Maksimālais Dziļums: 40m (130ft)
  • Optiskais ports : Dual Fiber-Optic porti
  • Modeļa Numurs: g9x
  • Noteikšanas Sensors: Iekšēja noplūdes noteikšanas sensors
  • Hidroizolācija elements: O-Ring Blīvslēgu
  • Zīmola Nosaukums: seafrogs
  • Saderīgs Action Camera Brand: Canon

VĒSTĪJUMS Mūsu veikals ir vienīgais oficiālais veikalā Seafrogs & Meikon zīmoli un sākotnējos rūpnīcas.Mēs piedāvājam klientiem kvalitatīvu garantijas un pēc-pārdošanas servisa savlaicīgi.Mums būs tikai atbildīgs par visu produkti no mūsu veikala, bet ne no citu veikalu.

Meikon 40m/130ft Zemūdens Kameru Mājokļu Komplekts Canon PowerShot G9X & G9X II

Svarīgi - Manuālā fokusa uz Canon G9X ir pieejama, tomēr par G9X Mark II nav.

Meikon un Seafrogs zemūdens kameru korpusi ir paredzēti tiem, kuri ir zemūdens fotografēšana/raksti.Vienkārši ievadiet digitālo fotokameru Meikon un Seafrogs UW gadījumā, un jums būs iespēja, lai uzņemtu skaistas bildes, dziļumā līdz 40 metriem/130 kājām.Meikon un seafrogs produkti ir uzticami, jo tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem.Katram mājoklim ir individuāli testēts, lai novērstu jebkādu negadījumu.Seafrogs un Meikon nodrošina lielisku kvalitāti par saprātīgu cenu.

Materiāli: Polikarbonāts ABS plastmasas Skaidrs plāksne, stikls, Nerūsējošais tērauds, EPDM gumijas O'ring noslēgtā pogas ar pavasara ielādes mehānismu, lai aizsargātu savu kameru pareizi

Galvenās iezīmes: Dual Fiber-Optic ostām, Iekšēja noplūdes noteikšanas sensors

Peldspēja: Nedaudz pozitīva ( Rokas siksna nepieciešams ),

Saderīgs ar 67 mm sarkano filtru un platleņķa dome, ostas, ja tas ir nepieciešams, sazinieties ar mums.

Mēs dos jums dažas atlaides.

Komplektā Ietilpst: Zemūdens mājokļu Delnas siksniņu, Plecu siksna O Rezerves'ring Lietotāja rokasgrāmata

PRODUKTA PARĀDĪT 67 mm objektīva vītne caurule interfeiss ir suitble par 67 mm objektīva filtra un fisheye.Fotogrāfs var pievienot objektīva filtru vai fisheye brīvi atbilstoši fotografēšanas envirenment.Iepakojums saraksts: Objektīva filtru apstrādā reņu un fisheye nav iekļauti.

Maksājuma 1. Mēs varam pieņemt, T/T , Western Union un Darījuma maksājumu, labākais veids ir tiešsaistes Darījuma maksājumu, jūs varat izvēlēties pats.Ja jūs vēlaties, citi maksājumu termiņiem, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms, kad jūs pasūtīt. 2. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu. 3. Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.Sūtījuma 1. Mēs kuģis uz www.olivers.lv " adresi tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.olivers.lv kontā ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat. 2. Parasti, mēs nosūtīt rīkojumu, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.olivers.lv.Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku vai ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim vienas darba dienas laikā. 3. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas preces cenas un piegādes izmaksas.Garantijas un Garantijas 1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu 2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping. 3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk. 4. Par jebkuru vienumu, lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad sūtīt atpakaļ.Atsauksmi 1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus. 2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti, bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!Par Seafrogs & Meikon rūpnīcas

Par seafrogs izstāde

Tagi: fotokameras soma priekš canon powershot, canon g7x mark ii ekrāna aizsargs, meikon zemūdens mājokli, lietā canon g9x mark ii, g9x, canon g9, canon g9x digitālā fotokamera, go pro, mājokļu canon kamera g9x, a7r3.