FivePears Augsta Spiediena un Pneimatiskās Gaisu Pūš Putekļus Ieroci Rokas Putekļu Tīru Instrumenti Ar Eiropas savienotājs un Japāņu savienotājs

€20.34 €18.51

Pievienot grozam


SKU: #w15957

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Home DIY
  • Modeļa Numurs: gaisa pistoli blow
  • Zīmola Nosaukums: FivePears
  • Veids: Augstspiediena Pistoli
  • Barības Veids: Spiediens
  • type1: Gaisa Kompresora Pistoli Blow
  • Pieteikums: Nepievelk Putekļus Pistoli
  • Barošanas Veids: Pneimatiskie
  • Apgriezieni Bez Slodzes: NAV

FivePears Augsta Spiediena un Pneimatiskās Gaisu Pūš Putekļus Ieroci Rokas Putekļu Tīru Instrumenti Ar Eiropas savienotājs un Japāņu savienotājs

Specifikācijas:

Gaisa Jauda:3.5m3/min

Svars:0.21 kg

garums:300mm

Funkcijas:

* Ar šo gaisa trieciens ieroci, jūs varat domnas prom spītīgs būvgruži, putekļu, ūdens, un vairāk off ātri, ideāli piemērots visiem standarta gaisa kompresors, automobiļu detaļas, rūpnīcas, mašīnas tīrīšana, datoru apkope un mājas turiet putekļu.

* Biezāka mīksts gumijas uzgali.Tas aizsargā apstrādājamo detaļu no bojājumiem un padara sprauslu gāzes koncentrētāks.

* Ergonomiska rokas profilētā rokturis, ērti turēt, un viegli nospiest gaili.

* 360°roratable āķa.Double hook dizains ērtākai uzglabāšanai.

* Alumīnija sakausējuma virsbūves.Gluda un izturīga.

Piezīme: Lūdzu, valkāt aizsargbrilles, kad izmanto gāzes pistoles.Notīriet putekļus ieroci regulāri, lai novērstu lielu skaitu putekļi adsorbcija uz putu lielgabals daļas.Nevar tikt izmantots vidē, kas satur uzliesmojošu gāzi un daudz putekļu.

Lielākā daļa valstu ir BEZMAKSAS PIEGĀDE pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu, Kad mēs kuģis priekšmetus mēs sniegs jums izsekošanas numuru.

Kopumā klientiem no Eiropas, Ziemeļamerikas un Āzijas varat saņemt produktu 30 dienu laikā.

Klientiem, kas no dienvidamerikas, piemēram, Argentīnas un Brazīlijas, var saņemt produktu 40 dienu laikā.

Krievijas klienti varētu saņemt preču 60 dienu laikā, ja daži noticis negadījums, Tas, iespējams, aizņem vairāk nekā 60 dienu laikā, Lūdzu pacietīgi gaidīt.Paldies.

( Krievijas aizjūras noliktavas piegādes laiks 15-30 dienas. )

(Ja jūs izvēlaties, DHL, bet jūsu adrese ir sodīti attāliem apgabaliem ar DHL, kas mums ir, lai nosūtītu paketi, izmantojot Fedex, UPS, TNT, EMS, vai Ķīna Post, nevis, bez jebkādas papildus atlīdzības vai kompensāciju.)

Ja jūs vēlaties izvēlēties citu transporta veidu, lūdzu, sazinieties ar mums.

Sakarā ar dažām neskaidrībām, starptautiskā loģistika (Interneta loģistikas informācijas atjauninājumi lēni), un izraisa preces neieradās norādītajā laikā, lūdzu, neuztraucieties !

Mēs centīsimies, lai uzraudzītu loģistikas, bet, lūdzu, saprast, ka mēs neesam loģistikas uzņēmumi, mēs nodrošinām, ka mūsu produktu kvalitāte ir ok!

Protams, mēs organizēt uzticamu loģistikas, transporta, tas ir mūsu pienākums!

(Brīvdienu vai alieapress platformas darbību, var izraisīt lēnu atjaunināšana loģistikas informāciju, lēni piegāde no preces), lūdzu, saprotiet!

Lielākā daļa no mūsu loģistikas informāciju, kas var sekot,Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.

Ja jūs nesaņemat preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

Lūdzu būt pārliecināti, pirkuma!www.olivers.lv garantēs jūsu darījumu.Tikai pēc jūsu apstiprinājuma Saņēmis produktu, www.olivers.lv būs jāmaksā pārdevējiem.

Pircēji pašpalīdzības :

PIEZĪME: RU

Sakarā ar jauno politiku, krievijas Muitas, mēs esam ļoti atvainojos par neērtībām, lai jums!Tomēr mēs nevaram mainīt lēmumu par muitas.

Lūdzu piedodiet mums par sagādātajām neērtībām!

Nepatikšanas, lai jūsu starpā, galvenokārt, ir šādi:

Jūsu sūtījumu muitošanu Krievijā, galvenokārt, iepakojuma ieradās Krievijā ar loģistikas biznesu, izmantojot SMS un sazinieties pa tālruni, lūdzu, norādiet attiecīgo grāmatojumu informācija.

Lūdzu, saņemt informāciju, kas ar kurjeru uzņēmums, lai nodrošinātu savlaicīgu un precīzu personas pases dati un nodokļu ID.Krievijas Muitas New Deal instrukcijas, var atsaukties uz saiti:

Jūsu personas nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs ir neprecīzs, un ar tiem var iepazīties, izmantojot šo saiti:

Jūsu tālruņa numurs ir ļoti svarīgi, loģistikas pakalpojumu sniedzēji varēs sūtīt ziņas ar SMS, pārliecinieties, ka pircējs sniedz personas tālruņa numurs ir pareizs!

Tiešām atvainojiet par sagādātajām neērtībām!

Ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

Ja apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstāt uz 5 - star ar Produkta Attēlu reitingu un koplietot ar saviem draugiem.

Jūsu labas atsauksmes mums ir ļoti svarīgi, mums būs radīt labākus produktus un labu pakalpojumu, lai jūs par uguns!

Tagi: lielgabals orbeez, ūdens krāsas smidzinātāju, duša tualete, akumulatora worx, sprinkleru ūdens, belt sander, lielgabals metāla pistole, bezgaisa krāsas izsmidzināšanai, aurita krāsu lielgabals, bezgaisa krāsas.

Recenzijas

Fyodor Sverchkov
2020-10-21
5/5
Super gun, good quality, rubberized, shorter I'm 100% satisfied