12V 24V Mikro Brushless DC lielu Ātrumu Mehānisko 2000. Līdz 5000RPM DC 12V 24V Pretēja Regulējams Ātrums BLDC Motoru Iebūvēts Vadītāja

€31.61 €29.72

Pievienot grozam


SKU: #w159923

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: mikro mehānisko
  • Alias: brushless motor
  • Nominālo Spriegumu: DC 12V 24V
  • Mehānisko dzīve: 30000 stundas vai vairāk
  • Būvniecība: Pastāvīgo Magnētu
  • Izmantošana: Sadzīves Tehnikas
  • Efektivitāte: IE 1
  • Izejas Jauda: 10W
  • Zīmola Nosaukums: TĀLU GAR
  • Jauda: 10W
  • Diametrs vārpstas: 6mm
  • Modeļa Numurs: WS38SRZ-S Mini mikro brushless motors
  • Griezes moments: 0.01-0.034 KGF.CM; pēc sprieguma un ātrums
  • Pastāvīga Strāva(A): 0.15-0.23 A ; pēc sprieguma un ātrums
  • Komutācijas: Suka
  • Aizsargātu Funkcija: Drip-apliecinājums
  • Sertifikācija: ROHS
  • Bez slodzes ātrumu: 2000rpm; 3000rpm; 4000rpm; 5000rpm

Ievads mehānisko

1. Produkta Nosaukums : WS38SRZ-S DC Brushless lielu Ātrumu Mehānisko 2. Nominālais spriegums ir DC 12V un 24V DC 3. DC 12V ; Jūs varat izvēlēties bez slodzes ātrumu, ir : 2000rpm ; 3000rpm ; 4000rpm ; 5000rpm / min (plus un mīnus 10% svārstību) 4. DC 24V ; Jūs varat izvēlēties bez slodzes ātrumu, ir : 2000rpm ; 3000rpm ; 4000rpm ; 5000rpm / min (plus un mīnus 10% svārstību) 5. Jauda : 10W 6. Rotācijas virziens mehānisko : CW Vai CCW ; Atbalsta Pretēja 7. Atbalsta PWM speed 8. noteikumu. Iebūvēts vadītāja 9. Diametrs vārpstas ir 6mm 10. Ilgu mūžu: 30,000 stundas vai vairāk (normālos apstākļos) 11. Šis motors ir piemērots dažādu mikro-un automatizācijas aprīkojumu.Tik ilgi, cik jūs apstiprināt, ka mehānisko spriegumu un griezes momenta jūsu izvēle ir piemērots sprieguma un slodzes par savu projektu, pirms iegādāties, nav nekādu ierobežojumu, lai darbības joma izmantot šo motoru.Piemēram, kokvilnas candy mašīna; griešanas mašīnas; rotaļlietas; ventilators; mikserus; eggbeater, smart ierīces utt.

Parametrs galda mehānisko

Sirsnīgu atgādinājumu Jūsu projekta slodze nedrīkst pārsniegt nominālo griezes momentu no motora, citādi dzīvē mehānisko tiks samazināts parametrus tabulā zemāk ir parametri, mehānisko savienojumu nominālais spriegums 12v / 24v, Ja motors ir savienots ar ne-nominālā sprieguma ievade, visi parametri motora mainīsies.

Tālāk ir apraksts, kvalitātes materiālus un struktūras no šī motora.

1. Uz spoles rotors ir izgatavots no vara, kas ir vairāk strāvu un padara griezes momentu motors lielāks. 2. Iebūvēts disku, nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ātruma kontrolieris, jūs varat savienot tieši ar potenciometra 3. Lietošanas lodīšu gultņiem, lai veiktu mehānisko berzi mazāk, augsta efektivitāte un ilgs kalpošanas 4. Izmantot alumīnija vāciņu, lai stabilizētu motora trokšņa

Tā izmērs ir tikai atsaucei mērījumu būs nedaudz atšķiras,lūdzam pievērst uzmanību pirms iegādes

Elektroinstalācijas metode ievads

Red line: savienota ar pozitīvo polu strāvas Black line: pievienojiet negatīvo polu barošanas Gray line: kontroles līnijas, kas griežas pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam; pelēkās līnijas nav pievienots, virzienā no motora pagriešana ir CCW; pelēkā līnija ir pamatots, un virzienā no motora pagriešana ir CW Zaļā līnija: iekšējā izeja 5V+ Dzelteno līniju: PWM ātruma signālu līnija Blue: zemes vads

Šādu attēlu mehānisko

Pieteikums

Mūsu Pakalpojumu

1. Jūsu vietējais laiks atšķiras no mūsu valsts laikā, bet pēc Ķīnas laika, mēs esam profesionāļi, lai palīdzētu jums no 7 rītā11 m., mēs ne aizkavēt jūsu biznesu. 2. Saņemot jūsu pasūtījumu, jūsu pasūtījums tiks nodots ražošanas darbnīcas uzreiz, mēs organizēsim jūsu pasūtījumu ātri. 3. Pirms jūs pērkat, ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums pirmkārt, mēs dos jums visvairāk apmierinošu atbildi, un sniedz jums visvairāk saprātīgs padoms. 4. Lai atvieglotu mūsu darījumiem, mēs varam pieņemt, citi maksājumu metodes. 5. Visi dzinēji tika testēti labi pirms piegādi veic mūsu kompānija, mēs nosūtīsim jums paziņojumu vai produkta tēla pirms nosūtīšanas. 6. Mēs varam pielāgot produktu saskaņā ar jūsu prasībām, darbības jomas pielāgošana nav slodzes, ātrums, sprieguma, griezes momenta, diametrs, troksni, dzīve vai izmērs vārpstas utt. 7. Pirms preces saņemšanas, mēs jums atgādināt par paku pārvadājumi statusu un izvairītos no zaudējumiem paketi.Pēc tam, kad jūs saņemtu preces, ja ir kādi jautājumi, mēs turpināsim rīkoties tā, lai jūs pirmo reizi. 8. Par mūsu veikals : Jūs varat pievienot uzmanību, vai apkopot mūsu veikalos, jo mūsu veikalos dos vairāk atlaides faniem šis veikals laikam, mēs arī vairāk dalīties DIY elektronisko jautri video.Jums vienkārši nepieciešams, lai pārvietotu jūsu mazā pirkstiņa, needn nav jāmaksā izmaksas, jūs varat saņemt kaut ko, kas ir daudz izdevīgāka nekā citi pircēji.

Jautājumu Laiks,

1. Saņemto preci ir kvalitātes problēmas, ko man darīt?

Atbilde : Mēs novērtējam mūsu produktu kvalitāte ir ļoti daudz.Mēs stingri uzrauga visas saites no ražošanas, un noteikti pārbaudiet, produktu kvalitāti pirms nosūtīšanas.Tādējādi, varbūtība, produktu kvalitātes problēmas ir ļoti mazas.Ja produkts ir kvalitātes problēmas, varbūt esat aizņemts ar citām lietām, bet jums nav jāuztraucas, jūs varat izvēlēties, sazinieties ar mums jebkurā laikā.Bet laiks, Ķīnā atšķiras no laika jūsu valstī.Kad jūs sazināties ar mums, varbūt mēs guļ, bet mēs atbildēsim jums, nekavējoties, kad mēs dodamies uz darbu.Mēs sniegs jums labāko risinājumu, es ceru, ka mēs varam būt vairāk draudzīgu sadarbību, mēs turpināsim atbalstīt jūsu katru projektu.Paldies.

2. Es ceru, ka pārdevējs sūta preces uz savu Ķīnas pārstāvis.Ko man darīt?

Atbilde : Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs varam nosūtīt preci uz norādīto vietu atbilstoši jūsu prasībām.Un kopējā cena nosūtīts citas daļas no Ķīnas būs zemāka nekā cena, kas nosūtīti uz jūsu valstī.

3. Ko man darīt, ja man rodas kādas problēmas, pirms un pēc iegādes?

Atbilde : Lūdzu, sazinies ar mums, mēs nodrošināsim jūs ar lielāko profesionālo dienestu, un mēs ceram, lai palīdzētu jums saprast šo produktu, un visu darījuma procesu.

Šādu produktu sertifikācija

Fabriku; Darbnīcu, montāžas līnijas; Noliktava; Mehānisko darbu shēma

Tagi: c24 wpl, brushless motors, 2 vārpstas motors, scx10, makita instrumentu, bldc, Brushless, 12v motoru, 600w motora, LĪDZSTRĀVAS Motors.