TRUELOVE LPP ķēdes Pet Atstarojošs Apkakles Neilona Labāko Neoprēna Polsterējumu Half Choke Mācību Viegls Mazgājamu Sporta YC1852

€15.28 €10.70

Pievienot grozam


SKU: #w160727

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • mazgājams: Jā
  • Zīmola Nosaukums: TRUELOVE
  • Izmērs: 2XS-3XL
  • Apkakles Veids: Šķipsnu Apmales
  • Viegls: Nerūsējošā tērauda O-ring&D-gredzens
  • Iezīme: Atstarojošiem
  • Pad: Neoprēna polsterējumu
  • Materiāls: neilona siksna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: Violets/Oranžs/Armijas zaļa/Royal zils/Melns
  • Atstarojošiem: 3M Atstarojošs
  • Sezona: Visu sezonu
  • Veids: Suņi
  • raksts: Vēstule

Materiāls

Neilona siksna ar 3M atstarojošs materiāls Neoprēna polsterējums, nerūsējošā tērauda O-ring&D-gredzens

Izmērs

Funkcijas

1.NEOPRĒNA POLSTERĒJUMS – Ļoti ērts, mīksts, elastīgs un izturīgs.Mūsu apkakle ir izklāta ar mīkstu neoprēna polsterējumu, kas aizsargās jūsu suni no kakla kairinājumu, ja ir aktīvas. 2.Lieljaudas & VIEGLS - Konstruēti tā, lai visu šķirņu mūsu apkakle ir viegls dizains un būvēts ar lieljaudas Nerūsējošā Tērauda O-gredzenu, kas ir grūts pietiekami, lai absorbētu kaitinošā no visvairāk enerģisks suņiem. 3.3 M ATSTAROJOŠS IZŠŪŠANAS – esi drošs un uzskatīt par savu agri no rīta un vakara pastaigās, iet, jogs, vai kāpumiem.Mūsu kakla ir 3M atstarojošs brošēšana, kas atspoguļo gaismu un ļauj jūsu mazulis būs redzams vieglāk jebkuros apstākļos. 4.KVALITĀTES MATERIĀLA – Mūsu polsterētām apkakles ir izgatavotas no materiāla, kas tika speciāli izvēlēts par tā izturību un ilgmūžību.Tā ir garantēta, lai izturētu āra elementus un būs pretoties spēkiem, lielākā daļa enerģisks, spēcīgs, un spēlēties ar suņiem.

Krāsa

Rādīt

SUŅA TRACKER

Līdzeklis, ar QR Kodu, kas ļauj reģistrēt savu mājdzīvnieku un palīdz atradējs suni, lai atrastu un sazinieties ar īpašnieku.

Par Atgriešanās Un Kompensāciju

Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.Ja jums rodas jebkurā situācijā, vai jebkuru neapmierinošo situāciju, lūdzu, neatveriet strīdu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas lai izskaidrotu šo problēmu esat saskārušies, mēs to atrisināt.Ja produkti ir kādas problēmas,pls sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Lūdzu, Ņemiet vērā: Atgriezta postenis ir jauni un oriģinālā stāvoklī.Būtu atgriežas nepieciešama. Sazinieties ar mums, izmantojot īsziņu vai e-pastu, vai tirdzniecības menedžeris Sniegt pēc iespējas detalizētāk par šo problēmu jums ir.Atgriezto preci, vienojoties, ka maiņas vai refun

Par mums Truelove pet ir visvairāk profesionālā ražotājs pet produkti jau vairāk nekā 10 gadus Ķīnā.Truelove zīmols ir rūpniecības vadošo ražošana mājdzīvnieku uzvedību, ierobežošanas un dzīvesstila produkti jau vairāk nekā 10 gadus,palīdzot miljoniem cilvēkiem un mājdzīvniekiem.Mēs varam piedāvāt OEM service par savu dizainu.Mēs turpinām lielu akciju un nelielu pasūtījumu mūsu Truelove produkti ir arī atzinīgi novērtēja.

Par Kuģniecības Piegādes visā pasaulē, lai Kuģis Laiks: no pirmdienas līdz piektdienai - Piegādā 24 stundu laikā.Sestdienas līdz svētdienai - Kuģis pirmdien.Citiem svētkiem, tiek piegādāti nākamajā dienā darba dienas(Pēc Ķīnas Laika) Nosūtīšanas metodi Bezmaksas piegāde ar www.olivers.lv Standarta piegādi vai E-packet:parasti 16-35days. (Par kompleksa mazāk nekā 2kgs) DHL,FEDEX,UPS,EMS,TNT: parasti 5-10 darba dienu laikā, Mēs nevar garantēt piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku, atsevišķos countrie Ja jūs neesat saņēmis preci kuģniecības laiks, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pārbaudīsim to un atbildēt jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!!!

Par Atgriezenisko saiti, Kad esat saņēmuši jūsu produkta, lūdzu, veltiet laiku, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, Ja jūs neesat apmierināts ar to,pirms jūs atstāt negatīvu atsauksmi, lūdzu, dariet mums zināt, pirmkārt,un mēs var jums palīdzēt atrisināt problēmu, kamēr jūs esat apmierināts ar to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: suņu auto produkti, hlbb kaklasiksna, pūķiem suņi, rd290, (dungriņi) truelove, kucēnu krāsa apkakle, collares perros, saites mājdzīvnieki, aizrīties spole, barbi krekls.

Recenzijas

Shipulin 90
2020-11-19
5/5
great quality
Skybarary
2020-10-14
5/5
Excellent quality, arrived on the expected date