1 Gabals Ģitāra Tilta Misiņa Bloku Elektriskās Ģitāras Tremolo Sistēmas Tilts, Wilkinson WV6/ WVP/ WVP6 Ģitāras Tilts

€18.94 €16.67

Pievienot grozam


SKU: #w160869

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Misiņa Grupu
  • Zīmola Nosaukums: guyker
  • Veids: tilts

Misiņa pamatu Wilkinson WV6, WVP, WVP6. Bet augstums no pamatnes ir dažādas.Lūdzu, pārbaudiet augstums no pamatnes un nopirkt atkal.

Klientu Informācija

1.Produkta attēli septiņu dienu laikā pēc nosūtīšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese ir pareiza.Mūsu produkti ir jauni produkti, tur strādās personāla daudzumu un kvalitāti, pirms sūtījumu pārbaudi, lūdzu, klienti pie vieglumu.

2.Preces tiek nosūtītas pa EMS.reach lielākā daļa valstu robežās no 7 līdz 15 darba dienām.Tas ir ASV.KANĀDA.AUSTRĀLIJA. .Par citām valstīm.tas var aizņemt vairāk laika, lai nonāktu.

3.Pasākumu--uz iepakojuma.mūsu uzņēmums veiks metodi, standartizēts iepakojums.parasti.transportēšanas laikā tas ir ļoti spēcīgs.

4.Mēs piešķiram lielu nozīmi, lai katrs jūsu patieso novērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet slavēt, lai mudinātu mūs, mēs būtu ļoti pateicīgi.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu sazināties ar mums, es uzskatu, ka jebkurš saprātīgs problēmas, mēs varam ātri atrisināt, lūdzu, nav skriešanās, lai dotu mums sliktu atsauksmi.

Tagi: floyd rose tremolo, tilts guyker, ģitāra, mandolīna, Tremolo, wilkinson, guyker, dual humbucker, floyd rose bloķēt bronzas, floyd rose, uztvērēja wilkinson.