1.5 M 42T 44T 45T 46T 48T Augstas frekvences blackening Taisnzobu Zobratu zobratu zobi, platums 15 mm 1.5 mod rīku plaukts 45teeth nesa 8-25mm cnc

€7.90 €7.19

Pievienot grozam


SKU: #w161010

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Standarta vai Nestandarta: STANDARTA
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 1.5 mod
  • Apstrāde: Hobbing
  • Virziens: Ar Labo Roku
  • Forma: Piesis
  • Zobu Profilu: Taisnzobu Zobratu
  • Spiediens Leņķis: 20
  • Materiāls: TĒRAUDA

Materiāls: 45 tērauda,pārnesumu virsma ir apstrādāta ar Augstas frekvences blackening ārstēšana.Blackening ir lai novērstu zvejas rīku rūsas, kad jūs to saņemsiet, tas būs melnās krāsu un atšķiras no lapas rādīt normāla parādība.Ja tur ir ūdens, tur var būt rūsas,tā ir normāla parādība, nepieder pie kvalitātes problēmām,ja jums prātā to, lūdzu, dont nopirkt.Produkta apstrādes tehnoloģija būs neregulāra atjauninājumu, attēli .dažreiz nav atjauninātas laika, lūdzu, saprast.Ja tur ir ūdens, tur var būt rūsas,tā ir normāla parādība, nepieder pie kvalitātes problēmām,ja jums prātā to, lūdzu, dont nopirkt.ja jums ir nepieciešams, citus materiālus un virsmas apstrādi,lūdzu, sazinieties ar mums.Visi produktu ārējo izskatu, krāsu ņemt materiālu, priekšmetu, kā, attēls tikai piegādes atskaites.Laipni ievākt ziņas par citiem zobu skaits rīku ( 1mod / 1.5 mod / 2 mod/3mod/4mod ).

Modeļa specifikācijas: 1.5 mod

Zobi: 42teeth 44teeth 45teeth 46teeth 48teeth Zobu biezums:15mm

Pievelciet skrūves:2 *M5

Urbuma diametrs: 8-25mm

Materiāls: 45 tērauds

Virsmas apstrāde: Augstas frekvences dzēšanas ārstēšana, zobu un blackening process

Lūdzu, konsultējieties ar tiešsaistes citiem modeļiem

1.Mēs cenšamies pārdot visu veidu zobratu un zobstieni.Piemēram: 0.5 pelējuma, 0.8 pelējuma, 1 pelējuma, 1.5 pelējuma, 2 pelējuma, 2.5 pelējuma, 3 pelējuma, 4 veidnes, 5 pelējuma, 6 pelējuma un citas taisnzobu zobratu, dažādu slīpzobu zobratu, spirālveida pakaramie, sinhronais riteņu un citas mašīnu daļas. 2.Ja jums ir nepieciešams vairāk komponentiem,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs piedāvājam atlaides vairāk. 3.Ja jūs vēlaties dažas sastāvdaļas, pielāgot,lūdzu, sazinieties ar mums pārāk! 4.Ja ir dažas problēmas( tostarp: daudzums,kvalitāte,trūkst un tā tālāk), par mūsu tirdzniecību,lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams,mēs piedāvājam jums labs veids, lai atrisinātu mūsu problēmas.

Tagi: barometrs paredzēts, fender mitsubishi, cnc rīku, mazo zobratu pārnesumu, zobratu plaukts, pārnesumu plastmasas, cnc plaukts, pārnesuma zobratu, zobratu, vienkārši planetārais pārnesums komplekts.

Recenzijas

Besedin74
2021-01-12
5/5
Good quality, the seller even offered me to align the sprocket to diameter 20mm.