USB 50/100LED RGB Pasaku String Light ar 24key Tālvadības pults, lai Chrismas Koka Apdare 16Colors 7M 10M DC5V

€9.97 €5.48

Pievienot grozam


SKU: #w161635

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Ūdensizturīgs: IP65
  • Barošanas Avots: DC
  • Modeļa Numurs: UD55500
  • Forma: DIY
  • Zīmola Nosaukums: Smuxi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Spriegums: DC5V

Motīvs:

【Jaunākās 4 Vadi] aicina Katra daļa sastāv no 4 augstas kvalitātes sudraba vadiem, kas ir izturīga, ūdensdroša, izolāciju; tas paradis iegūt pārkarsēts, tur ugunis pie zemas temperatūras, lai viņi ir droši pieskarties pēc daudzu stundu lietošanas, ideāli piemērots ģimenei ar bērniem un mājdzīvniekiem.

【16 krāsas izvēlēties] aicina String gaismas nāk ar 16 košas krāsas, lai jūs varat izvēlēties krāsu gaismas, lai iet ar, jūs tēma (red Valentīna koku, zils Halloween ir kostīms).Ideāls DIY led gaismas crafting, Festivālos/kāzu/Halloween puse apdare.

【Tālvadības pults ar Taimeri] aicina 24-taustiņu pogas; 16 krāsu iespējas; Zibspuldzes Režīms (automātiska pārslēgšanās starp 16 krāsas, ātri); Strobe Režīms ("white" krāsu tuvās lēnām); Izbalināt režīmā (dažādas krāsas fade in un out); Gluda režīmā (cikls ar sarkanā, zaļā un zilā krāsā); Taimera Režīms (8 stundas un 16 stundu izslēgt).

【USB ports zvaigžņotām string gaismas] aicina USB savienojumu, nevis regulāri adaptera tas dotu daudz vairāk iespēju, palaist caur USB adapteri vai strāvas bankas, nevis no akumulatora, bez izšķērdēt naudu aizstāt bateriju.ON/OFF Slēdzis: pagrieziet gaismas ieslēgšana un izslēgšana bez tālvadības pults, jūs varat arī izvēlēties stabilu, baltā, sarkanā, zaļā vai zilā krāsā, nospiežot pogu uz USB spraudni.

Specifikācija:

Spriegums: DC5V

Garums: 7m/10m

LED Qty: 50/100LED

Gaismas Krāsa: RGB(16 krāsas izvēlēties)

Pieteikums: Vainagi, dekoratīvie koki, kāzas ar pušķi, Lieldienu grozi un tā tālāk.

Izdaiļot jūsu terašu, kuģa klāja, priekšā lievenis, ģimenes istaba, dzīvojamā istaba, virtuve, jebkur.Iekštelpu un āra lietošanai.

Specifikācija Remote:

24-taustiņu pogas; 16 krāsu iespējas;

Zibspuldzes Režīms: auto-pārslēgties starp 16 krāsās strauji;

Strobe Režīms: "baltā" krāsu tuvās lēnām;

Izbalināt Režīmā: dažādas krāsas izbalināt un ārā;

Gluda Režīms: ar velo caur sarkanā, zaļā un zilā krāsā;

Taimera Režīmā: 8 stundas un 16 stundu izslēgt.

Komplektā ietilpst:

1X 7/10m Pasaku Stīgu Gaismas

1X Tālvadības

{attēli}

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: chrismas koku gaismas, led, galda dekorēšana chrismas, svečturis liela, svečturis, jaunais gads kulons, christma ornaments, 3d chrismas, aa akumulatora savienotāju, 24key infrasarkano staru tālvadības, apdare amatniecības chrismas.