Seicane Auto GPS Multimēdiju Atskaņotāju, Radio 2005. gadā 2006. -.gadam Hyundai Classic Santa Fe 9 Collu Android 10.0 2Din 2GB RAM, Galvas Vienības

€191.04 €120.35

Pievienot grozam


SKU: #w162416

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Hyundai Modelis: santa fe
  • Īpašas Pazīmes: MP3 Atskaņotāji
  • Operētājsistēmas: Android
  • Modeļa Nosaukums: H6049
  • Interfeiss: USB
  • Digital Media Formāts: mp4
  • Santa Fe-Gadu: 2015
  • Postenis Svars: 3.5kg
  • Zīmola Nosaukums: seicane
  • Max Ārējā Atmiņa: 32G
  • Operatīvā ATMIŅA: 2G
  • Postenis Izmēra: 216*290*240mm
  • OSD Valodas: Krievu
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Spriegums: 12V
  • Din: Double Din
  • Rezolūcija: 1024*600
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: HYUNDAI
  • Out Power: 4*45w
  • TF/Micro SD Slots: 0
  • Īpaša Iezīme: Atbalsta Stūre Kontrole
  • Piemērots Transportlīdzekļa Tips: par 2005-2015 Hyundai Santa Fe Classic
  • Displeja Izmērs: 9"
  • ROM: 32G
  • Operāciju Sistēmas: Android 10.0

Seicane Auto GPS Multimēdiju Atskaņotāju, Radio 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Hyundai Classic Santa Fe 9 Collu Android 10.0 2Din Galvu Vienības

3G&WiFi/App download/3D Navigācijas/Radio Uztvērējs/Bluetooth/Dual Zone/ Failu Pārvaldība/1080P HD Video/Stūres Vadības/Spogulis Saites/OBD2/DVR/Rezerves kameras/MP3/AUX/USB/SD utt.

Konfigurācija

OS: Intelligent tīrs Android 10.0 operāciju sistēmu.

PROCESORS: Augstas kvalitātes 4-core

Cietais Disks: 32 GB/32 GB INand Flash

OPERATĪVĀ ATMIŅA: 2GB/2GB LPDDR4

Ekrāns: multi-touch ekrāns ar vienmērīgu darbību, augstu jutību un bagātīgs mijiedarbību, lai labāk apskatītu jūsu ceļu.

UI: Ar izsmalcinātu un viegli lietojamu lietotāja interfeisu, jūs varat uzstādīt kādu no jūsu mīļākie programmu ikonas, kā īsceļu uz galveno izvēlni un iestatiet pozīciju ikonas, saskaņā ar jūsu vēlmēm

Funkcijas

Ātrgaitas 3G&WiFi Internets: sistēmas atbalsta sērfošanu internetā, izmantojot 3G vai WiFi.Tas nāk ar WiFi moduli.Jūs varat veikt Google meklēšanu uz ceļa ar ātrās meklēšanas lodziņā spēlēt tiešsaistes spēles, skatīties video, lejupielādēt tiešsaistes datu un pārbaudīt e-pastus ar savienojot ar WiFi diapazonā vai 3g internets.

App lejupielādes: Tas aizvieto rūpnīcas radio ar android sistēmu, kas pamatota uz lielo komunālo un extendibility.Jūs varat lejupielādēt jebkuru pieteikumu android market, lai piekļūtu spēles, Skype, MSN, YouTube, twitter, E-Grāmatas, Gmail utt.Šī sistēma atbalsta arī instalēšanas vai noņemšanas programmas, operatīvā ATMIŅA vai SD izvēles.

3D Navigācija: auto stereo ir aprīkots ar pasaulē reālā laika navigācijas funkcijas, augsta precizitāte.Ar pašreizējo atrašanās vietu, ātrumu, nobraukumu, orientieris ēkas displejs, 3D street view, meklēt un pagrieziens-pēc-pagrieziena balss norādes, tas būs jūsu ideāls ceļa biedrs.Ar dubultas zonas funkciju, mūzika, radio/AV/DVD/TV u.c. var spēlēt aiz skatuves ar GPS režīmā, un tas pārslēgsies uz GPS balss automātiski.

Radio Uztvērējs : Iebūvēts ar spēcīgu digitālo FM/AM radio uztvērējs, šis auto A/V sistēmas līdzekļus meklējot radio kanāli automātiski, manuāli un uzglabāšanai, kas viņus šajā procesā.RDS ir arī atbalstījusi.

Bluetooth: Tā uzlabojumus jūsu automašīnu ar BC8 Bluetooth modulis brīvroku zvaniem un mūzikas straumēšanu.Ar zvana signāli un balss, kas nāk no automašīnas skaļruņiem, varat dial, atbildēt, noraidīt un izslēgt aicina neņemot rokas no stūres rata.Tās grāmatas funkcija ļauj jums meklēt kontaktus tieši uz lielā ekrāna galvas vienību.Spēja plūsma jūsu mīļākie melodijas no Viedtālruņa bezvadu režīmā arī ir vēlama.Iekšējais mikrofons ir iekļauts traucējumus-bezmaksas runāt.

Biroja Rīki: Jūs varat lasīt un rediģēt office failus, piemēram, WORD/EXCEL/POWERPOINT/PDF/TXT par to, kā planšetdatorā.

Failu Pārvaldība: Ar failu pārlūku, jūs varat atvērt failus ar atbilstošajām programmām, meklēt failus un strādāt ar tiem.

HD 1080P video: HD 1080P video atskaņošana ir atbalstītie šo auto DVD atskaņotājs.

AUX: Šī funkcija ir audio, video ievades un izvades, no ārējām ierīcēm.

Stūre kontrole: oriģinālais auto stūres kontroli, joprojām strādā pēc uzstādīšanas

IPhone/IPod Uzlāde: Tas multivides nodrošina uzlādi jūsu iPod/iPhone, izmantojot USB kabeli.

OSD Valodas: 37 veida OSD valodas tiek atbalstītas, ieskaitot: Ķīniešu Tradicionālā, Ķīniešu Vienkāršotā, Japāņu ,korejiešu ,arābu ,angļu (Austrālijas),angļu (Kanādas) ,angļu (Jaunzēlande),angļu (Singapūra),angļu (lielbritānija),angļu (Amerikas savienotās Valstis) ,Afrikandu, indonēziešu valodā Indonēzija ,Bahase Melayu ,Deutsch(Vācija), Vācu(Lihtenšteina), Vācu(šveice), Filipīniešu, Fancais(Belgique), Fancais(Kanāda), Fancais(Francija),Fancais(Suisse),Itālijas(Itālija), Itālijas(Svizzera), Kiswahili, Latviešu, Magyar,Nederlands, Norsk bokmal,Polski, Portugues(Brazīlija), Portugues(portugāle), Rumantsch, SlovenCina,Suomi, Svenska ,Pyccknn.

Designable Elementi: 8 live wallpapers un 21. tapetes ir kopa.Jūs varat iestatīt attēlu, kas jums patīk, kā fonu.Jums ir arī iespēja DIY startēšanas attēlu vai galvenās izvēlnes.

Iebūvētais Pastiprinātājs: 4 kanālu izeja, 4*45W Pastiprinātājs ir iebūvēts šis auto audio sistēmu.

Spogulis saites: Tā sinhronizē jūsu mobilo tālruni siles WiFi vai USB.Šī tehnoloģija, kas ļauj jums, lai iegūtu piekļuvi jūsu Viedtālrunis pieteikumi par vienību, atskaņot mūziku un video, utt.Tā pašlaik atbalsta iPhone, Samsung Galaxy (android 4.2, un augstāk).

Iespējas

DVD atskaņotājs: Ar šo vienu din DVD atskaņotāju, varat atskaņot CD un DVD diskus.Ar anti-šoka un pēdējo pozīciju atmiņu izmanto tehnoloģijas, jūs varat skatīties filmu vai video kustībā.Formātus, piemēram, DVD/DIVX/MP4/MP3/MP2/VCD, ir saderīgi.

HD Digitālā TV: DVB-T/ATSC/ISDB-T HD TV Uztvērēju, nevar paredzēt, kas saņem digitālo TV kanāli.

Automašīnas DVR: DVR funkcija tiek izmantota, lai ierakstīšanas procesu kopumā ceļu satiksmes negadījumi, ņemot fotogrāfijas priekšā transportlīdzekļu un glabāšana video reālajā laikā, braucot.

3G modulis: Ar šo 3g modulis, jūs varat izveidot savienojumu ar 3g internetu, ievietojot SIM kartes, lai to.

Rezerves Kamera: Tā piebilst, rezerves kamera automātiski pārslēdzās uz autostāvvietu attēlu, braucot atpakaļgaitā.Šī iespēja ietver ūdensnecaurlaidīgu un nakts redzamības rezerves kamera, kas tiks uzstādīts, lai stāvokli jūsu automašīnas numura zīme lukturi un kabeļi savienojumu.Noklusējuma atpakaļskata kamera ir ar vadu.Ja jums ir nepieciešams bezvadu vienu, lūdzu, sūtīt piezīmi, mums pēc laišanas pasūtījumu.

OBDII: Ar šo OBDII Skaneri, jūs varat savienot to ar jūsu automašīnu ir DLC ostas un atveriet ierīces Bluetooth, lai uzraudzītu automobiļa degvielas patēriņu, ūdens temperatūra, apgrozības ātruma, vides temperatūru, ieplūdes spiediena, droseles stāvoklis, gaisa plūsma, datora, kravas, automašīnu ātruma utt OBD interfeisu.

Tagi: logo santa fe 2013, led santa fe 2019, multivides, santa fe, automašīnas radio 2din dan, huindai santa fe, audi durvju rokturis, santa fe svārki, 2din android radio, starptautiskā multimediju.

Recenzijas

Mmyimchina
2020-10-29
4/5
Delivery was terribly long, 2 months went to the Ulyanovsk region, and for another week I was tracking myself as "arrived at the destination" and in fact was in another city 200 km from us. By the product: works well, the sound amplifier is not bad, the sensor works fine, the image is pleasant, but here is the translation to Russian corny especially settings, it would be better to function in the settings were in Latin. In general, 4 points. But the plastic is disgusting, the deflectors of the ducts sat with a crunch, the buttons had to be finished (at first they did not fit the holes of fastening with screws, and after stuck in the holes when pressed, the console visor does not converge with the panel. 2 points, and that 4ka with tension
Xuyn9 Y Kan9
2020-10-08
4/5
The radio is good, but on my car the buttons from the old panel had to drive for a long time through alignment. Not all the nuts twisted and the clock had to drown so that the buttons now only get a match. I have Santa 2004 American. The second problem was the constant reboot and reset of settings. To treat the permutation of pins red and yellow in my opinion. More information can be found in forums. Also the very first problem was that the keyboard did not work. I couldn't even go to the account. Long tormented, helped to clean the cache. Then she went off. But this is the problem of firmware. In general, there are a couple of days in it, I could all set up and connect, although this is not my profile at all. The radio sometimes hangs. It was a couple of times in a month. But again, the same thing and the self-hanging reboots. Who do not scare such moments, take boldly. Another moment is unpleasant, duck is that there is no volume control of the twist. It is difficult to get on the touch buttons on the move and therefore there were thoughts to buy hichdelno.
Fred Wilbarger
2020-11-20
5/5
Very well. Very fast.
Abc Sanya
2020-09-09
4/5
Девайс рабочий, рамка подошла нормально. Но есть ложка дегтя. Как бы не уверял продавец в предварительной переписке штекер из комплекта к SantaFe Tagaz не подходит!!! Пришлось отрезать и припаивать родной от машины. Есть проблема с подключением устройства OBDII, если установлена платформа ранее чем от 31.07.2020 года. (например у меня стояла от 1.04.2020 года) , устройство не соединяется с OBD. Лечится только свежей прошивкой!!!