Bērnu Slidošanas Aizsardzības Rīku Komplekts 2 Aizsargi + 2 Elkoņu aizsargi + 2 ceļsargus Izturīga, Izturīga Aizsardzības Slidošana aizsargaprīkojumu

€3.76 €2.90

Pievienot grozam


SKU: #w162807

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vienības Veids: gabals
  • Modeļa Numurs: Aizsardzības
  • Iepakojuma Lielums: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Materiāls: Bieza sandwich neto audums
  • Iepakojuma Svars: 0.15kg (0.33lb.)
  • Vecums: Bērni
  • Zīmola Nosaukums: Aolikes

Specifikācijas: 1. Tips: ceļsargus + Elkoņa spilventiņi + viduklis spilventiņi 2. Materiāls: PVC + elpojošs acs + sūklis + elastīgās siksnas 3. Svars: <100g 4. Krāsa: Melna/Sarkana/Zila/Rozā 5. 4-12 gadi Piemērots Sporta: Skeitbordu Skeitborda Rullīšu Rollerblade Velosipēdu Ride Velosipēds Riteņbraukšana Āra aktivitātēm Citiem ekstrēmajiem sporta veidiem Lūdzu, ņemiet vērā: Tikai bērniem.Paketi, ieskaitot: 2x ceļsargus 2x Elkoņu aizsargi 2x Vidukļa spilventiņi

Sūtījumu:

.

.

.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?

Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi.

3. Kuru izmēru var fit me?

Mēs iesakām apskatīt mūsu izmērs ierosinājumu, diagrammu zemāk, un mūsu produktu lieluma diagrammu, ja jums ir normāla attēls.ja jums ir īpašas attēls, lūdzu, sazinieties ar mums ( pastāstiet mums savu augumu un svaru, krūtis, viduklis, gūžas locītavas lieluma ).

4. Jūs varat ?

Jā, parasti mēs (1-5 gab.).Ja jums ir īpaša pieprasījuma lūdzu sazinieties ar mums.

5. Es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztos priekšmeti

Tagi: lencēm ceļa, ceļgalu, Loks, ceļa pad, elkoņa aizsargātu, lencēm elkoņa, balts ceļsargus skate, bērnu ceļsargus skate, ceļsargus skeitborda, elkoņa atbalsts.