IPhone 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Benks X Pro+ Sērijas Oficiālais Oriģinālo HD Corning Rūdīta Stikla Plēves

€27.12

Pievienot grozam


SKU: #w163003

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderīgs Tālrunis Zīmols: Apple iPhone
  • Zīmola Nosaukums: Benks
  • Edge-to-edge Pārklājumu: Jā
  • Izmantošana: mobilais tālrunis
  • Saderīgu iPhone Modelis: iPhone12 Pro Max
  • Modelis: Corning Stikls
  • Veids: Priekšā Filmas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

1. Tas neietekmē darbību, un lietot mobilos telefonus.

2. Augstas cietības pakāpe: Šī rūdīts stikls filma ir augsta cietība, tāpēc tas var novērst sevi no tiek saskrāpēts vai deformējies.Ja tas ir bojāts, rūdīta stikla tiks sadalīti mazos gabaliņos, kas nav asas, lai nodrošinātu lietotāja drošības.

3. Augstas izšķirtspējas: Šīs aizsardzības filma ir augsta gaismas caurlaidība.Ar augstu gaismas caurlaidību un zemu gaismas atstarošanas, ekrāns joprojām var uzturēt augstas izšķirtspējas pēc tam, izmantojot aizsargplēvi.

4. Amats: aizsardzības filmu var precīzi atbilst jūsu mobilā tālruņa ekrānā, un var pasargāt jūsu mobilā tālruņa ekrānu no skrāpējumiem, pirkstu nospiedumus, ūdens, eļļas, putekļi, vibrācija, bīdāmo, utt.Ja tas ir piesārņots ūdens, augsnes, eļļas vai citiem pielikumiem, to var viegli notīrīt.

5. Gluda virsma: Pat malām aizsardzības plēves ir gluda.

6. Viegli lietojams: Tā ir super saķere.Pirms piemērot aizsardzības plēves, vienīgais, kas jums jādara, ir, lai attīrītu ekrānu pamatīgi.

7. Izturīgs: Ar labu veiktspēju un augstu kvalitāti, tas var tikt izmantots ilgu laiku.

8. Materiāls: Corning stikls (tāds pats materiāls kā tālruņa ekrānam)

Uzstādīšanas Piezīmes:

1. Lūdzu, izmantojiet spirta tamponi un microfiber drānu tīrīt tālruņa ekrāna pirms instalācijas.

2. Noņemiet aizsargājošu slāni uz lipīgo pusi.

3. Uzmanīgi novietojiet stikla plēves ar ekrāna.

4. Preses centrs stiklu plēves lipīgā daļa, kas tiks sadalīts vienmērīgi.

Atgādinājums:

1. Kā tas ir ar stikla izstrādājumu, lūdzu, ņemiet vērā, ka malas no stikla, ir jūtīgāki jomā.

2. Kad demontēt un izmantot atkārtoti, uzlīmēšanu veiktspēju var samazināt, un tas vairs nav stick ar ierīci.Tāpēc, tas nav ieteicams, lai atkārtoti aizsargplēvi.

3. Pārmērīgu spēku, instalējot vai noņemot ekrāna aizsargs, var sabojāt produktu.

Bildes

Kuģniecības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus Var tikai izsekot Ķīnā un nav detalizētas uzskaites informāciju, jūsu valstī. 2. EMS, DHL, UPS, TNT vai Aviopastu par piegādes veids ir ar nosacījumu,. 3. Bezmaksas piegāde: Bezmaksas piegāde, lai izvēlētos valstis un dažādām kuģniecības veidā.Lūdzu, pārbaudiet Kuģniecības un Iepakojumu sarakstu, lai saņemtu informāciju. 4. Piegādes laiks: EMS, UPS, DHL, Fedex, TNT : 3-7days.Retos gadījumos, stingri pasūtījuma atļaujas padarīs piegādes laiks nedaudz ilgāk, lūdzu, esiet pacietīgi. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi. 6. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja atbildība. 7. Lūdzu apskatiet savu ADRESI rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu. 8. Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, ar jebkuru jautājumu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.

Nodevām Un Nodokļiem 1. Lielākā daļa produktu ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis (piem.ASV), vai citas nodevas, un citus maksājumus, tostarp pievienotās vērtības nodoklis (PVN), vai citi nodokļi.Ja tie ir piemērojami, tie tiks iekasēti, un beidzas tad, kad sūtījums tiek apstrādāti ar piemērojamiem muitas aģentūru jūsu valstī.Lūdzu, pārbaudiet jūsu valsts importa politiku, lai izprastu un pārliecinātos, piemērojamību un savu atbildību par jebkuru šādu nodevas vai nodokļus par produktiem, jūs pirkumu. 2. Visi piemērojamie nodokļi un nodevas, ja tādas ir, kas nav iekļauti iepirkuma cenu, pasūtījumu vai darījumu.Ja tās piemēro un iekasē, tad tie ir jūsu (un ne mūsu vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) tikai un vienīgi, un maksā tieši jums, lai jūsu valdību vai ar kurjerpasta kompānija, kad produkti tiek piegādāti. 3. Samaksu par iepriekš minētajām nodokļus, nodevas un nodokļi, kas nav mūsu (vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) pienākums. 4. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem kuģošanas vai muitas kavēšanās, jo tas ir ārpus mūsu kontroles.

Garantijas un Atgriešanās 1. Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas. 2. Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu. 3. Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Nodrošināt mobilais nav Mākslīgā bojājumiem un darīt'ot veikt papildus mobilais.Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu po#. 4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 5. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Sazinieties Ar Mums 1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.Mēs arī atbildēsim, dodot jums pozitīvas atsauksmes, ka pašā dienā. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, un iepazīstināt ar mūsu labāko servisu, vislabākās kvalitātes produktu, lai jūsu draugiem. 3. Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: iphone 12 ekrāna aizsargs, blackview bv9800, 3d iphone 12 mini stikla, iphone12 pro, zvanu iphone 12, iophone 8 stikls, globālo versiju xiaomi poco x3 nfc 6gb 128gb, ulefon bruņas x7, iphon 12 pro max, iphon 12 pro.

Recenzijas

Anya Tarannikova
2021-01-15
5/5
Быстро доставили. Лучшее стекло для iPhone 12
Twinchik14
2021-01-07
5/5
good item and fast delivery!this glass is suitable for my iphone ,thank you seller!
Albert M1970
2020-12-18
5/5
The protective glass package is firm and undamaged. The price is slightly more expensive, but it is worth it. After all, mobile phones are very expensive and deserve better protection
Gohapost
2020-12-08
5/5
Best glass!