Incharge 6 kabeļa adapteris USB C Tips-c mikro USB porta datu pārsūtīšanas konvertors enerģijas lādētāju, USB, lai zibens iphone Sadalītājs

€15.37

Pievienot grozam


SKU: #w163328

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • darba mobilo: iphone, huawei, sumsung, xiaomi
  • Modeļa Numurs: incharge 6
  • Izejas spriegums: 3a
  • Zīmola Nosaukums: Reilim
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums: visi typec micro usb, zibens, usb ierīcēm
  • Ostas: usb c, micro usb, zibens, USB
  • Funkcijas: datu pārneses, uzlādes
  • Ieejas spriegums: 5v
  • Sertifikācija: ROHS

Šveices Armijas Nazi Kabeļi.

Visiem kabeļiem, kas jums nepieciešams, ir niecīga EDC keyring kabeli.Meklēšanas par perfektu vadu ir beigusies, vislabāk pārdotajiem keyring kabelis pasaulē ir atpakaļ.inCharge 6. Jaunākais produkts no inCharge līniju, tas magnētiski snaps uz jūsu keychain, lai tas nekad nav atstājis.Tur vairāk nekā 5 miljardus USB un USC-C ostām visā pasaulē, inCharge padara par zemu akumulatora problēma, ko no pagātnes.Maksas un Sinhronizācija inCharge 6 funkcijas, gan maksas un sync, kas ļauj ātri pārsūtīt datus no portatīvajām ierīcēm, datoriem.Viens par visiem inCharge 6 patentētais dizains ļauj uzlādēt jebkuru portatīvo ierīci no strāvas avota.Unikāls dizains.Uzmanību detaļām, izturīga materiāla un augstākās kvalitātes konektori ir galvenās vērtības, kas padara inCharge šedevrs.A.N52, Magnēti.Augstākā magnēti pakāpe iespējams.B.Anti-pretslīdēšanas sistēmu.Paredzēti, lai nekad zaudēt savu inCharge 6 C. Metāla korpusā.Ar zync-alumīnija sakausējuma, kas nodrošina sastāvdaļas " aizsardzību un stabilitāti laika gaitā.D.Kabeļu aizsargs.Lai novērstu vadi' zaudējumu TPU kabeļu aizsargs aizsargā vadu no sasniedzot savu kritisko lieces līmenī.Ultra ilgstošu savienojumu. 90 pīti vara vadi (A), kas aizsargāti ar TPU slāņa (B) un pārklāts ar Neilona stiegrojumu (C) veikt inCharge 6 spēcīgākais keyring kabeļu jebkad uzbūvēta.Tālruņa uz tālruni.Viens no visvairāk pievilcīgu funkcijas inCharge 6 ir iespēja nodot varas, kad standarta porti ir prombūtnē no tālruņa uz citu tālruni, bezvadu earbuds, vai jebkuras citas ierīces. *pieejams tikai ar usb-c telefoniem, kā ievadi.Krāsas. 3 Anodyzed krāsu, kas norobežo dažādas lietotāja gaumei, no eleganti neitrāliem līdz vairāk stilīgu un unikālu melodijas.

Tagi: otg zibens centrmezglu, ios lightning usb adapteris, floveme iphone otg, basues usb zibens, codo c tips, cabl iphon, usb zibens vīrietis, fone lightning adapteri, adapteris usb ksiomi, a1465 macbook air ekrāns.

Recenzijas

Antinooooob
2021-01-26
5/5
Super quality goods, very fast delivery to Yekaterinburg!