FLORATA Cosplay Vintage Kniežu Steampunk Brilles Brilles, Metināšanas Gothic ping&Vairumtirdzniecības

€15.09 €10.42

Pievienot grozam


SKU: #w163756

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: aizsargbrilles
  • Objektīva Platums: 5cm
  • Lēcas Optisko Atribūts: Photochromic
  • Rāmja Materiāls: Plastmasas
  • Stils: Goggle
  • Objektīvs Augstums: 5cm
  • Vienuma Tips: Brilles
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Lēcu Materiāls: Poliuretāns
  • Zīmola Nosaukums: FLORATA
  • Briļļu Tips: Saulesbrilles
  • Dzimums: VĪRIEŠI

Motīvs:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāliem: Plastmasu,stiklu,gumiju, Krāsa: Kā parādīts nepieciešams piederums, lai Steampunk ir drēbju skapis, kas Nāk ar gumiju, lai pefect montāža,un cilpiņas sānos rada fantastisku izskatu.Rāmis izgatavots no augstas kvalitātes cieto plastmasas pārklājumu,kas padara vintage sajūtu.Daudzums:1 GAB Piezīme:Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Tikai roku mazgāšanai , Bez Dzelzs/Nē Mazgāšana ar Mašīnu/ Nē Hlora balināšanu / Nav Sausa tīrīšana ; Lūdzu, izlasiet manu izmēru diagrammas rūpīgi, kas var atšķirties no jūsu vietējā.Tur var būt nelielas atšķirības krāsu dēļ apgaismojuma efekts laikā fotografēšanas vai pretendentam ir monitora iestatījums.

Mēs esam Dizainers.Visiem tiem, Shaper tika izstrādāta ar mūsu menedžeri.Lai gan Mums ir tikai mazo uzņēmējdarbību,bet mēs cenšamies, lai padarītu postenis ir tieši tā, kā aprakstīts vai pat labāk.Mūsu mērķis ir panākt, lai jums ir laba pircēja pieredze mūsu veikalā.Mūsu produkti ir 100% faktisko foto,bet tur varētu būt krāsu atšķirības svārstās no cita datora ekrāna.ceru, ka u var saprast.Manuāla mērīšana būs neliela atšķirība, lūdzu, lūdzu, apstipriniet savu izmēru, pirms pirkšanas.Lūdzu, e-pastu mums, ja u ir kādas sajaukt lieluma.

mēs nevaram 100% garantija, mūsu izmēri ir piemērots ikvienam.Ja jūsu vidukļa izmērs ir starp diviem izmēriem, mēs iesakām jums izvēlēties liela izmēra.Lēmumu rūpīgi pirms pirkšanas!Ja izmērs nav piemērots jums, mēs jums piemērotu mainīt!

Mūsu darba dienas ir no pirmdienas līdz sestdienai un no 9 līdz 6 pm.

prece tiks izsūtīta 48 stundu laikā.postenis nebūs izsūtīt svētdienas un Svētku dienas.

Mums ir jāpievērš uzmanība, lai jūsu, lai jūs laikā, bet, lūdzu, neuztraucieties, ja tas uzrodas vēlāk, mēs sazināsimies ar kuģniecība, lai sazinātos ar jums.

Lūdzu, sazinieties ar mums 1st ja jums ir jebkādas problēmas ar produktiem,NEVAR atvērt jebkuru strīdu vai sliktas atsauksmes pirms sazināties ar mums,lūdzu, noticiet, ka mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas jums!

Mēs Pieņemam atpakaļ, ja tur ir kaut kas nepareizi produkta un prasība jāiesniedz pirmo 7 dienu laikā pēc produkta saņemšanas.

Visas preces ir jāatgriež oriģinālajā iepakojumā, un pircējs ir atbildīgs par atdošanas.

Mēs esam atbildīgs pārdevējs,ja u ir apmierināt ar mūsu produktu un pakalpojumu,plz mūs atstāt pozitīvu atsauksmi.

Tagi: rayban saulesbrilles ci, steampunk sieviete, sunglass retro vīriešu kārtas vintage, "Eiropa 2020" sunglass sievietēm, audums gotikas, uf vintage, kniežu pistoli, colnels saulesbrilles, aptumšošanās metināšanas brilles, modes vīriešiem.

Recenzijas

Joshuapatterson16
2021-01-24
5/5
I took Miu for cosplay, very cool glasses!! Only I did not understand how you can pull them, because they fall very easily. Came quickly, days 20 +- Tiktok hornalia_cos, if interested
Romyo7571
2020-12-07
5/5
Everything is gorgeous! I liked it, I highly recommend the producer! Came very quickly to Norilsk!
Loveideal
2020-10-19
5/5
Arrived in a week. Many thanks to the seller that responded to the request to quickly send the goods and check the quality. Since I bought a friend for 30 years. Glasses are gorgeous. There were problems with the flashlight while the parcel reached me, apparently it fell apart. Picked up. So xiak. Advised how to collect. And the miracle... I did it like that. Batteries were included. (they should be between the ears of the bulb) well, little. MB who did not know.) Everything works. There are no complaints about quality. Recommend. Thanks to seller and Ali.
Garfelda
2020-11-26
5/5
Great glasses! Cool. No view through them, but they're just for the image. So I like everything. The bulb is lit, additional lenses are fastened with a clothespin. The son is happy. Shipping fast. Only two weeks.