Jauns

BPW. stils, 3D slīdni dizains ar kristāliem Ģeometrija 2, 3d3008

€1.74

Pievienot grozam


SKU: #w163781

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: BPW.stils

3D kuģīši rotā Swarovski kristāli Slīdņus par šo veidu, var tikt noteiktas uz jebkura fona krāsojumu.Zīmējumi joprojām ir spilgts un skaidrs saskaņā ar jebkuru pārklājumu (top vai caurspīdīgu laku).

Filma uz sliders ir caurspīdīgs, ar baltu oderējumu, ir tikai rakstu.

Vispārīgas Instrukcijas.Kā lietot

1. sagatavot naglas attēlu lietošana: virsmas ir dehidratēts, parasti piemēro fona laku 2. izvēlēties piemērotāko nagu platums attēlu no komplekta.Ja attēls ir pārāk plaša, jūs varat aplīdziniet uz malas 3. turiet attēlu, siltā ūdens 10-15 sekundes (vai par slapju kokvilnas spilventiņu), tādējādi aktivizējot lipīgā slāņa 4. pārsūtīt attēlu no papīra nesēja virsmas nagu līmes pusi uz leju (pretestības metode) 5. gluda modelis, ekstrudējot paliek gaisa un ūdens, sausa.Tas ir svarīgi, lai atkāpties no malas kutikulu un sānu ritentiņiem 0,5-1mm, atstājot vietu blīvēšanai

6. segtu nagus ar stiprinājuma top laka un, ja vēlas izrotāt ar rhinestones, buljonu vai vizuļi

Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegāde izmaksā tikai vienu reizi par vienu produktu!Visus šos elementus viena pasūtījuma mūsu veikalā būs iekļautas vienu sūtījumu.Ja pasūtījuma, piegāde visiem šiem produktiem būs nulle.

Tagi: gadījumos, koksnes iphone 7, auto dvd gps audi a8, gadījumos sievietes samsung, gadījumos, arbūzs a7, gadījumos, akvarelis 24, auto dvd kia ceed jd, gadījumā, ja ipad 3 modelis, auto dvd vw multivan, automašīnas dvr 1080p kravas automašīna.