Auto Šķiedras Ādas Pinumu Mīksto Stūre Segtu Universālā 38cm Auto Stūres-riteņu Piedurknēm Aizsargs neslīdoša pret Nodilumu Izturīgs

€13.99 €8.39

Pievienot grozam


SKU: #w164102

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Objektu Platums: 10.38cm
  • Postenis Augstums: 0.15cm
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ISO9001
  • Postenis Diametrs: 38cm
  • Objekta Garumu: 107cm
  • Vienuma Tips: Stūres Rati & Stūre, Centrmezgli
  • Izmērs: 38cm
  • Zīmola Nosaukums: O SHI AUTO
  • Postenis Svars: 150g
  • Īpašas Pazīmes: Aizsardzības stūre
  • Modeļa Nosaukums: 028-3
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāla Tips: Mikro Šķiedras Leathe

Šī uzvedne "Produkts nav savietojams ar savu mašīnu" parādās, kad jūs veikals, Lūdzu ignorēt šo ziņu, tāpēc, ka mūsu produkti ir universālas (kravas automašīnām, autobusiem, RVs nevar izmantot).Mūsu produkti ir piemēroti gandrīz visi Sedans, 97%, komerciāliem transportlīdzekļiem, 95% Suv, esiet droši pirkt.Ja jūs joprojām neesat pārliecināts, tas ir ieteicams, ka jūs pasākums diametrs (ārējais diametrs) jūsu automašīnas stūres.Mūsu produkti ir piemēroti standarta stūres diametrs 38cm(15inch) .

Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā: Šis segums ir NE īstas ādas.Tas ir izgatavots no ultrafine šķiedras ādas.Visizteiktākā iezīme vāciņš nav izbalēšanu.Paketē iekļauts : 1 x stūres rats segumu 1 x šūšanas adatu 1 x šujamos diegus

Der uz 38cm vai 15"(Ārējais diametrs 14.9"-15.1") standarta automašīnas stūres rata perfekti.Šis produkts ir piemērots gandrīz 97% no auto modeļus.

Preci var aizsargāt savu jauno stūre, vai segtu sākotnējās stūre, kas ir nodilis, kas nodrošina pilnīgi jaunu perspektīvu iekšpusē jūsu automašīnu.

Tas ir iespējams, ka jums var just, ka stūre kļūst karsti vai auksti ekstremālos laika apstākļos.Diskomfortu var tikt atbrīvots, zināmā mērā izmantojot vāciņu.

Dizains Zamšādas materiāla saskares virsmu, padara vāciņu un stūres fit cieši kopā.Tātad, tas ir labs anti-slīdēšanas efektu.

Sabiezinātas dizains-stūres rats segums ir pietiekami spēcīga.Lūdzu, stiept to cieši ar spēkā, izvietojot to uz riteņa.Lūdzu, neuztraucieties.Tā nebūs salauzta.

Dažādu stūres rats aptver var parādīt savas individuālās īpašības, jo labas dekoratīvus efektus.

Produkta diametrs (ārējais diametrs) ir: 38cm.Šis produkts ir piemērots gandrīz 97% no auto modeļus.

Stūres segums ir šūtas ar rokām.Tas prasīs apmēram 30-40 minūtes, lai pabeigtu vīlēm.Jūs varat atrast video Instalācijas, meklējot O SHI AUTO uz Youtube.

MAKSĀJUMS:

1. Mēs pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu maksājumu ka AE atbalsta. 2. Lūdzu, norādiet jūsu īpašās prasības (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) veicot pasūtījumu, vai atstāt ziņu ar mums.

SŪTĪJUMU:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Lūdzu atstājiet mums savus pieejamos tālruņa numuru.Tas ir nepieciešams, pastā, Ķīnas, aizpildot kuģniecības formā!! 2. Parasti, mēs BEZMAKSAS KUĢIS paketes, izmantojot pārdevēja piegādes metodes.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar citiem kuģniecības modeļus, piemēram, DHL, UPS, FedEx, EMS, utt.veicot pasūtījumu.

PIEGĀDES LAIKS:

Visas preces tiks piegādātas no 3-5 biznesa days.By Aviopastu: 15-20 dienas, lai ĀZIJĀ, Eiropā, Ziemeļamerikā Ar DHL, UPS, FedEx: 3-5 darba dienas, lai lielākā daļa valstu

ATGRIEŽ & GARANTIJAS LAIKS:

1. Mēs pārbaudīs objekta rūpīgi pirms to nosūtīšanas. 2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vai nu nosūtīsim jums jaunu vai atmaksāt naudu, tiklīdz mēs saņemsim atpakaļ postenī.

ATSAUKSMES:

Ja jums ir patīkamu iepirkšanos mūsu veikalā, lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes par mūsu produktiem un pakalpojumiem ar 5-zvaigžņu vērtējumu.

Tagi: 40cm stūres rats segumu, renault zamšādas stūre ietilpst, bize automašīnas stūres rata, optima stūres riteņu pārsegi, dualtron stūres riteņu pārsegi, pasūtījuma zamšādas stūre vāciņu, vāks stūre, attiecas zamšādas stūre, 36 cm automašīnas stūres rats segumu, bize stūres.

Recenzijas

Lilghettogirl 06
2020-09-18
5/5
Promptly