Split Stilā Samta Vanna Krēslu Pārvalki ar Spilvenu Vāks Noņemams Augstu Stiept Kluba Priekšsēdētājs Slipcover Mēbeļu Aizsargs

€36.68 €18.34

Pievienot grozam


SKU: #w165019

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Gadījumā Dīvāns: Viena sēdekļa Dīvāns
  • Stils: Vienkāršā
  • Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
  • Izmērs: Aemchair seat cover
  • Modeļa Numurs: vannu krēsla pārsegs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: QLHTIME
  • Ražošana: Sofa Cover
  • Izmantošana: Aemchair sēdekļa vāku
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • raksts: Plain Krāsoti

Produkta Apraksts

Split Stilā Samta Vanna Krēslu Pārvalki ar Spilvenu Vāks Noņemams Augstu Stiept Kluba Priekšsēdētājs Slipcover Mēbeļu Aizsargs, Izmērs: vanna krēsls platums: 26.3 lai 28.7 collas(66-73cm) vannu krēsls augstums: 23.5, lai 27.5 cm(60-70cm) sēdekļa garums: 17.5, lai 21.5 collas(44-55cm) sēdekļa platums: 18.5 līdz 20,5 collas(47-52cm) Par šo preci 90% Poliesteris/ 10% Spandex PERFECT FIT: Šī stilīgs, istaba ar krēslu vāciņš ir izgatavots no izturīga un mīksta augstu stiept trikotāžas žakarda auduma.Funkcija one-size-fits-lielākā daļa, viegli uzlikt un izslēgt, vienkārši iešūt papildu audumu uz atšķirību starp to atpakaļ un atpūtas zona, lai iegūtu atsvaidzināt vizuālo efektu SUPER STIEPT: Šie chshion vāki ir izgatavoti no 90% poliestera, 10% spandex audums ar nelielu pārbaudes žakarda rakstu.Super mīksts un elastīgs, pretgrumbu un ilgstošu, piešķirt jūsu mēbelēm svaigu jaunu izskatu un papildinās stilu un eleganci jūsu telpā BEZ SLĪDĒŠANAS: Instalēt no krēsla un, pārliecinoties, ka tas attiecas uz visu objektu, pēc tam bīdiet vāciņu uz leju lēnām, lai ietilptu vairāk un nodrošinātu pareizu fit (rokasgrāmata fotogrāfijas uz pārdošanas lapā), tā ir elastīga, grunts uzglabāšanas vietā stingri, funkciju one-size-fits-lielākā PILNS AIZSARGĀTU: Dress up jūsu mēbeles ar mūsu žakarda segtu pievienot estētisku un dinamisku sajūtu, lai jūsu istabā.Tas var pasargāt jūsu furniturn no noplūdēm, traipiem un skrāpējumiem, bet vēl pievienot grezns un burvīgs sajūta.Liels mājās ar bērniem un mājdzīvniekiem, ir VIEGLI APRŪPI: Mašīna mazgājami viegli aprūpi un uzturēšanu, mazgāt atsevišķi aukstā ūdens maigu ciklā, izmantojot vieglu mazgāšanas līdzekļi, nav balinātāju un dzelzs.Mēs piedāvājam 30 dienu atgriešanās un nomaiņa pakalpojumu,mūsu klienti var saņemt 100% apmierinātību

PAR MAKSĀJUMU

1)Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)3) Ja nav iespējams kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

PAR SŪTĪJUMU

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

ATGRIEZTIES&KOMPENSĀCIJAS

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: īss dīvānu pārvalki, fonda ēdamistabas krēsls, krēsls vāks, silla spēlētājs metāla, vāks dīvāns, krēsla pārsegs, felvet sofa cover, apaļā dīvāns sēdekļa vāku, pupu maiss, ķīnas spilvens.

Recenzijas

Ajtajt2012
2020-12-30
3/5
The material is good or, the truth as the description indicates, but for my sofa it's going very big, but good product.