5GAB Koka Griešanai Urbi, Tērauda Gravēšana Urbju Komplekts Cietā Karbīda Slīpēšanas Burr Kokapstrādes Urbšanai, Griešanai, Gravēšana

€9.30 €6.14

Pievienot grozam


SKU: #w165232

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Twist Urbis
  • Modeļa Numurs: Gravēšana Drill Bits
  • Materiāls: Ātrgaitas Tērauda
  • DIY Piederumi: Santehnikas
  • Izmantošana: Koka Urbšanas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: KaariFirefly

Funkcijas:

- Vienkārši savienojiet to ar elektrisko urbi un to izmantot.

- Universālais rokturis ir piemērots vairumam urbšanas instrumenti, kas ir ideāli piemērots griešanai, asmeņa, griešanai un citi kokapstrādes uzdevumus.

- Ērti un viegli lietojama, ļauj jums, lai grebt koka piepūles, atšķirībā no tradicionālās griešanai, kas var sabojāt un zilumi jūsu rokās.

- Šie urbji ir paredzēti, lai novērstu koksnes ātrāk.Izgatavots no asiem ātrgaitas tērauda, jūs varat samazināt koksnes viegli un ātri vienlaikus saglabājot gludu virsmu.

- Novatoriskas dizains-nav nepieciešams, lai ievainots jūsu rokas, kad griešanai.Tā galva ir veidota ar 3-asmens nazi, kas var padarīt kokapstrādes apstrādes ātrumu, kā ātri, kā samazināt kūka.

Specifikācijas:

Materiāls: ātrgriezējtērauda

Paketē iekļauts:

5 x Gravēšana Drill Bits

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: newcam, elektriskā koka griešanai drill bits, mini koka griešanai urbi, urbis asināmais slīpēšanas arestu, kobalta countersink, koka griešanai gravēšana urbju komplekts, koka griešanai biti, dimanta urbis rotaslietas, flex grafīta vārpstas instrumentu, karbīda koka griešanai biti.

Recenzijas

Rockiedogg82
2021-01-06
5/5
Very good, super fast