Karstā REKLĀMA-Brīvdabas Izklaides Roku Mešana Zvejas tīklu Amerikāņu Roku Mešana Tīro Zivju, Garneļu Neto Zvejas tīklu

€24.46 €21.28

Pievienot grozam


SKU: #w165629

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Plastmasas Tips: Citi
  • Acs Izmērs: Mazā Acs
  • Veids: Citi
  • Mezglu Tips: Viena
  • Sertifikācija: N/A
  • Dziļums: Kā apraksts
  • Modeļa Numurs: roku mešana neto
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izvelkams vai Ne: Jā
  • Ar Līmēšana vai Ne: No
  • Positionable vai Ne: No
  • Biezums: 0.28 mm
  • Stils: Multifilament
  • Garums: 2.4m

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Karstā REKLĀMA-Brīvdabas Izklaides Roku Mešana Zvejas tīklu Amerikāņu Roku Mešana Tīro Zivju, Garneļu Neto Zvejas tīklu

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Neilona monopavedieni ar lineāro blīvumu zvejas tīkls ar sinkers, spēcīgs un viegli izmantot.Aizmirst par savelkamas auklas sapīšanos: izmantojot šo neto būs daudz ātrāk un vieglāk nekā jebkad agrāk!

Labāk izplatīties, lai vienotos svara sadalījums - vieglāk vairākumu.Pastāvīgu svara līnija ir labāks zīmogs uz grunts un ļauj neto izlietne vienmērīgi.

Dubultā selvage (dzelzsbetona mesh) gar leadline papildu spēku un izturību.Papildu montāžas tehniku un augsta līmeņa kvalitātes kontrole atstāj maz vietas defektiem.

Saglabājot sākotnējo zvejas tīkli no neto kabatā, jūs varat tikt galā ar lielākām zivīm, acu pārbaude var novērst mazo zivju aizbēgt.

Tur ir liels, throwing jomā, ļoti piemērots zivju dīķi un lauka izmantošanu.Būtisks makšķerēšanas piederumi, zvejnieku, palīdzēs jums iegūt vairāk zivju.

Tips: Cast Neto

Stils: Pilna Izplatīšanos

Krāsa: krāsu attēlu

Materiāls: Neilons

Diametrs: 2.4 m / 7.9 pēdām.Stieples diametrs: 0.28 mm

Paketē Iekļauts:1* Cast Neto

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.olivers.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.olivers.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: barības garneles, zivju barība, viss tīkls, garneļu akvārijs, amerikāņu acs, zivju neto mest, pakārtotā garneles, neto mest, pārtikas garneles, zivis, garneles.