Muskuļu Stimulators Elektriskā Vēdera Treneris Smart Bezvadu ABS EMS Roku, Kāju, Vēdera Fitnesa Ķermeni Slaidinoša USB Jāmaksā Massager

€28.53 €17.12

Pievienot grozam


SKU: #w165796

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: w186
  • Mācību Režīmā: NAV
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Klasificēti pēc Exerciser Skaits: 1
  • Vienuma Tips: vēdera muskuļu stimulators
  • Funkcijas: Visaptverošu Fitnesa Vingrinājumi

Muskuļu Stimulateur Vēdera Electro Stimulators ABS EMS USB Jāmaksā Musculaire Electrostimulation Mājas Sporta zāle Vēderā, Roku, Kāju Masāža

Specifikācija

Iezīmes:Zaudēt svaru, slim, vidukli, veselībai nekaitīgs

Dzimums: Pieaugušo,Vīriešu,Sieviešu

Iezīme

Uzlabota Versija--iebūvēts 200mA uzlādējamo akumulatoru un LED indikators.Papildu mātesplati padara pulsāciju stabilāks (pulsāciju: 45-175Hz), tas palielina intensitāti, kā arī uzlabo komfortu, masāža.Garākā josta palīdz stimulēt muskuļus jostas reģionā.

EMS Progresīvas Tehnoloģijas--Pieņemt EMS (elektro muskuļu stimulācija), stimulēt jūsu muskuļus, saudzīgi, sūtītu signālu tieši uz muskuļiem, un veicināt kustību muskuļus.Viss, kas jums jādara, ir, lai ietilptu vēdera muskuļu ierīces, lai jūsu ķermeņa, un ļaujiet viņiem izmantot jūsu muskuļus.

6 Režīmi Izmantot & 9 Intensitātes Līmeņos--Vēdera Vienību piedāvā 6 veidu vingrojumu un 9 intensitātes līmeņi, no apakšas uz augšu, jūs varat pielāgot vibrācijas ātrumu, lai sasniegtu muskuļu treniņa ilgojās.Jūs varat arī nodot tos uz rokām un kājām par apmācību, gan arī masāžu.

Izveidot Perfektu Siluetu--Ar Electrostimulation Vēdera Jostas ir paredzētas ķermeņa muskuļu fitness, ideāli piemērots muskuļu apmācību vēdera, muguras, rokām, kājām.Tas palīdzēs jums tonusu, stiprināt savu ķermeni, muskuļus un zaudēt svaru.

Ērti Lietot--Super viegls un pārnēsājamo, tas var būt valkāšanai diskrēti zem drēbēm, padarot to ideālu muskuļu apmācību, skatoties filmu vai darot mājas darbus, vai pat par darījumu braucieniem.Izmantojiet šo muskuļu stimulators jebkurā laikā un jebkurā vietā!

Pakete Ietver

3* Galvenais bloks

1*Vēdera Uzlīmes

2*Roku uzlīmes

1* USB maksas kabeli

Tagi: deju meitenes svārki, hip treneris, ems treneris, ems kāju muskuļu stimulācija, dhl, ems pēdu masāža, roku spēku, vīriešu muskuļu stimulators, izmantot iekārtas mašīnas, EMS Hip Treneris.