1pc masīvkoka Atslēgu Turētājs pie Sienas Karājas Koka Sienas Karājas Automašīnas Atslēgas, Multifunkcionāla Iesūkšanas Magnētisms Valriekstu Dižskābardis Sienu Apdare

€4.69 €3.75

Pievienot grozam


SKU: #w165991

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Koka
  • Modelis Tips: Cietie
  • Nē. Āķi: 1
  • Zīmola Nosaukums: Skaistumkopšanas Peld Cūkas

Laipni lūgti mūsu veikalā:)ja jums ir kāda problēma vai jautājums,atveriet strīds ir lieka,LŪDZU, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil mēģiniet vislabāk, lai palīdzētu jums,paldies par jūsu sapratni!Jūs saņemsiet produktu šādi: Daudzums: 1gb [uzmanību]. 1.Tie ir roku darbs, koka āķis,tie būs daži dažādu vēnām. 2.Mēs vairumtirdzniecības un paražas.(Tev ir liels pieprasījums.mums ir cooperatin ar daudziem factorise.) 3.Visu attēlu, kas tiek veikti natūrā.materiāls: koka Izmēri: S:6.5CM M:10CM L:15.5CM Lietošana: Bērniem, telpu dekorēšana Piezīme: Lūdzu, nav karājas smagā lieta.Tas ir tikai bērnu jersey vai citu gaismas lietas.Ne vairāk 1KG.Paldies jums saprast!

* Lielākā daļa no posteņiem tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā .

* Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

* Tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

* Mēs pārbaudīt katru produktu, pirms kuģis, mēs garantējam 100% darba.

* Ilgi iekšējās kuģošanas ietekmē daudzas neparedzētas lietas, Ja produkti netiek ierodas 60days , lūdzu, paziņojiet mums, lai paplašinātu aizsardzību laiku vai kompensāciju

* Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību

* Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti. * Ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Tagi: keychain maršals, koka atslēga karājas kaste, atslēgu turētājs sienas, neodīma magnēts, māršala daļa, atslēgu turētājs box sienas, zelta sienas atslēgu turētājs, atslēgas turētājs sienas mājās holz, atslēgas, metāla drēbju pakaramais, fier koka turētājs.

Recenzijas

Kentkoenig
2020-12-08
2/5
The holder does not hold on to the tape.
Hellnyako
2021-02-05
4/5
El iman no es muy potente, pero hace su funcion
Papillon12eric
2020-11-11
5/5
Exactly as the sale says