Luksusa Bordo Balles Kleitas, Ilgi Sexy V Kakla Mežģīnes Frēzēšana Saūda arābu Satīna Balles Kleitas Oficiāla Vakara Puse Kleita Sievietēm

€163.04 €135.32

Pievienot grozam


SKU: #w166068

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Vilciens: Tiesa Vilcienu
  • Piedurknes Stils: Spageti Siksna
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • formālu kleita: Balles Kleita Puse Kleita Vakara Kleita Sieviete Kleita
  • Stils: Garo Balles Kleitu Oficiālas Personas Vakara Kleita
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Materiāls: Poliestera
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Jostasvietu: Dabas
  • Izmērs: 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24, S,M,L,XL,XXL,XXXL
  • Steidzamības pakalpojums: ar nosacījumu,
  • Auduma Veids: Satīns
  • Zīmola Nosaukums: Eeqasn
  • Godu: balli
  • vestido de festa longo: vestido formatura
  • Modes: 2019
  • Apdare: Noapaļošana
  • Modeļa Numurs: gala jurken
  • Modes Elements: vintage
  • Lielu atlaidi: 3 gabali vai otro pirkumu
  • Citi: CPF nepieciešams, ja jums no Brazīlija vai Argentīna, Angola
  • papildus maksa: USD 20 augstāka par plus lieluma pār MUMS lielums 20W
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Piegādes Veids: OEM Dienests
  • Faktisko Attēlu: Jā
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā

1. Jebkuru jautājumu(piemēram, krāsu,standarta izmēra,custom,kad jūs varat saņemt to,steidzami pakalpojumu,mainīt ģērbšanās stilu,atlaides un tā tālāk,lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt.

2.Jūs varat pastāstīt mums visām jūsu prasībām par ziņojumu, kad veicat pasūtījumu.

3.Izcila Kvalitāte?- Augstvērtīgs Audums, Veltīt Meistarība, Precīzu Mērījumu un Pilnīga QC sistēmu.

4.Mums ir DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS un visu citu express shipping veidā.Luksusa Bordo Balles Kleitas, Ilgi Sexy V Kakla Mežģīnes Frēzēšana Saūda arābu Satīna Balles Kleitas Oficiāla Vakara Puse Kleita Sievietēm

Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma.Lūdzu, sniedziet mums šādu informāciju, ja jūs, lai:

Iespēja 1-8 mēra ___ (CM vai collas)

1.Krūtis = ___

2.Vidukļa = ___

3.Gurni = ___

4.Plecu pie pleca= ___

5.Pleca līdz jostasvietai= ___

6.Dobi līdz stāvs (bez apaviem)= ___

7.Augstums= ( bez apaviem)= ___

8.Apavi Augstums= ___

1 : Šī kleita nav notinclude piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

2 : Jo datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

3: Tas ir ļoti normāli ir 1 collu mērījumu kļūda starp izmēriem, kas jums sniedz, un izmēru kleita, kas jums būs saņemt.Šāda veida kļūdas nav pieļaujama jebkādu preču atgriešanu vai apmaiņu.

Darījuma ir Bezmaksas drošu maksājumu pakalpojums, kas ir automātiski pieejamas visos darījumos.Šis pakalpojums nodrošina, ka maksājums tiek izlaists ar piegādātāju tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, apmierinošu jūsu rīkojuma saņemšanas.

Šobrīd jūs varat maksāt ar Visa Karti, MasterCard un Bankas Pārskaitījumu.

Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai cilpu.Mēs nodot kleita ar kurjeru soma.Tvaika nospiediet ir ieteicams pēc tam, kad starptautiskie pārvadājumi

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

1.Cik ilgi tas veic, lai kuģošanas laikā?

a.EMS kuģniecības laiks apmēram 5-15 dienu laikā.

b.FedEx,TNT,UPS,DHL Kuģniecības laiks, parasti apmēram 3-7 dienu laikā.

2.Jums piedāvāt pielāgotus pakalpojumu?

a.Jā,mēs.Mēs varam veikt kleita, atbilstoši jūsu mērījumus, tik ilgi, cik jūs piekrītat, ka gala pārveidošana varētu būt nepieciešami, par labāko fit.Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.

4.Būs kleita izskatās tieši tā, kā redzams uz bildes?

a.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu preces ir roku darbs, un viņi nevar būt 100% tieši tāpat priekšmetus, fotogrāfijas.Gluži kā ar roku apgleznoti bildes, gleznojot vienu un to pašu attēlu divas reizes nekad nevar būt tieši tāds pats.Katrā sarakstā ir padarot jūs objektu, kas ir aptuveni 90%, piemēram, priekšmetu fotogrāfijas, mēs esam paredzēti.Paldies par jūsu laipni izpratni.

1.Mūsu Anulēšanas Politika

a .Pasūtījumus atcelts 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

b .Pasūtījumus atcelts 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

c .Pasūtījumus atcelts pēc 3 dienām no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

d .Kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

2.Atgriežoties vai atl

a.Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

b.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un nav smaržas.

3.Bojāts, Bojāto vai Misshipped Priekšmeti

a.Jums ir tiesības saņemt kompensāciju par pilnu pirkuma cenu plus kuģniecības izmaksas bojāts, bojāto vai maldinošu piegādā preces.Ja jūs uzskatāt, ka jūsu priekšmetiem tika bojāta piegādes laikā, jums ir vispirms iegūt "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju no jūsu piegādes pārvadātājs.

4.Izmēru vai Montāžas Jautājumiem

a.Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pasūtījuma pielāgoti, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.

5.Atgriešanās Process

a.Iesniedz deklarāciju, pieprasīt, lai mums 15 dienu laikā no jūsu pasūtījuma sūtījumu*.Ietver paskaidrojumu, un, fotogrāfijām dokumentējot atgriešanas iemeslu.Atgriež netiks pieņemti bez iepriekšēja piekrišana no mana veikala.

b.Kad mūsu pārdevēji ir apstiprinājusi jūsu pieprasījumu, lūdzu, sūtiet uz objektu un aizpildītu preču Atgriešanas Veidlapu atpakaļ pie mums ASAP.

c.Kad saņēmis mūsu iekārtā, jūsu peļņa tiks apstrādāti 1 līdz 3 darba dienas.Kad jūsu atpakaļ ir apstiprināta un pārbaudīta, lūdzu, līdz abu norēķinu ciklu par to, lai tiktu ieskaitīta jūsu kontā.Vienumi atpakaļ nepieņemamā stāvoklī, mēs nevar apstrādāt kā kompensācijas un tiks nosūtīti atpakaļ uz jums.

*Atstājot neitrāla vai negatīva atsauksmes var ne rūpīgu atrisināt jūsu problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Kā nopietns un atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Tagi: bordo kleitas, kleitas caci, kolektīvo kleitas, ziedu bordo kleita, alvas kleitas, bordo hl kleita, kleitas saduras, bordo kleita sloksnes, kārtojumu bordo kleita, grezns kleitas.