Jauns

STARPAD Par Jinan Qingqi Motociklu amortizatoru Tibetas mastifs 200GY slāpekļa burbulis

€111.99 €106.39

Pievienot grozam


SKU: #w166187

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vienuma Tips: Nokrišanas Aizsardzība
  • Zīmola Nosaukums: STARPAD

Par hromatiskās aberācijas un dimensiju kļūdas :

Kā, ņemot vērā problēmas un mērīšanas metodes atšķirība, varbūt, ir maz kļūdu, lūdzu, ņemiet vērā, un saprast.

Par iepakojums:

mēs varam mainīt paketi, lai samazinātu svaru un glabā kuģošanas drošības atkarīgs no dažādu preču.

Paldies.

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay, West Union.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.

Sūtījumu:

1,VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2,Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3,Parasti, mēs izmantosim China Post Air Mail.Tas prasīs 15-50 dienas (Krievija būs nepieciešams vairāk dienas,15-90days);un Valstis izmantos ePacket, paiet 7-12days.Un, ja jūs vēlaties, labāk kuģniecības veids, pls let me know, mēs mainīt to, un kravas maksu, ir nepieciešams mainīt arī.

4,Ja kopējā svara, jūsu pasūtījums ir virs 2 kg,mums būs kuģis ar to vairāki "China Post Air Mail" vai "ePacket" atsevišķi.Vai izvēloties EMS vai citiem.

5,Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriešanās Politika:

Ja ir vēl kādi produkta problēmas, Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 30 dienu laikā atgriezt preci atpakaļ no dienas, kad saņēmis mūsu objekti.Lūdzu, ņemiet preces ir neizmantota, un labs iepakojums stāvoklī.Firtly,lūdzu, piedāvā man savu kārtas numuru, un pēc tam piedāvāt man problēmas detalizēti ziņu un skaidrs pierādījums.Pēc tam gan jums, gan man apstiprināja problēmas.Mēs atmaksāsim jūsu daļām vai visu kopējo apjomu.Vai nosūtīt vēl vienu jaunu, lai jūs.

Sazinieties Ar Mani:

Ja ir kādas šaubas vai problēmas, par precēm,lūdzu, ne tikai dod man Negatīvās Atsauksmes.Un, lūdzu, sazinieties ar mani no www.olivers.lv, pirmkārt, un ļaujiet man zināt sīkāk, un tad mēs centīsimies atrisināt šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

Nu,mēs ceram, un pārliecināts, ka viss iet labi.Un, mēs laipni aicinām jūs, lai dotu mums PIECAS Zvaigznes Pozitīvas Atsauksmes.

Paldies ļoti daudz.

Mēs arī sniegt citus objektus pašas sērijas produktu, jūs varat pārbaudīt un izvēlēties no zemāk sarakstā.Baudīt jūsu iepirkšanās.

Tagi: virzuļa qingqi qm200gy, nitro naftas šoka, yfs200, electr šoks, qingqi qm250gy, qingqi qm200gy, qingqi, motociklu qingqi, piedziņas zobrata, slāpekļa šoks.

Recenzijas

Joaopaulojpjp
2020-11-24
5/5
good quality