Sīkrīkus Ceļojumu Cigāru un Cigarešu etvija Melns Ādas Āra Smēķēšanas Rīku dPouch Soma Cauruļu Kabatas Pīpi Kabatā, 3 Caurulēm COHIBA

€21.40 €16.05

Pievienot grozam


SKU: #w166415

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Cigāru-408-yandai-B
  • krāsa: melns
  • Materiāls: Ādas

Apraksts:

Sīkrīkus Ceļojumu Cigāru un Cigarešu etvija Melns Ādas Āra Smēķēšanas Rīku dPouch Soma Cauruļu Kabatas Pīpi Kabatā, 3 Caurulēm COHIBA

Stāvoklis : 100% new

Materiāls : mākslīgās ādas

Izmērs : APP.200 mm x 100 mm x 60 mm

Krāsa : Kā parādīts attēlā

Piezīme:1,Caurule nav iekļauti.2,rūpnīcas mainījies mazliet uz šo posteni,jaunā konstrukcija ir nedaudz atšķirīga no attēliem.

Komplektā Ietilpst:

1 x caurules maisiņš(bez dāvanu kastes)

Piezīme: Sakarā ar gaisa pasta regulu, visas šķiltavas ir tukšas, ne gāze, lūdzu aizpildīt degvielas, pirms strike uguns.

Klientu Sevice:

Ja jums ir nepieciešama palīdzība ar savu pirkumu vai ir kādi jautājumi par jebkura produkta, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot dzīvot tērzēšana.Tomēr, ja mēs neesam tiešsaistē lūdzu sūtīt mums e-pastu, un mēs atbildēsim atpakaļ uz jums 24 stundu laikā.

Piegādes Informācija:

Pēc www.olivers.lv apstiprināja maksājumu.Pēc tam posteņi tiks nosūtīti 1-2 darba dienu laikā.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu sazināties ar mums.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, ja jūs vieta vecāki.

Atsauksmes:

Dārgie Draugi, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai pie mums.Mēs ceram, ka mēs varam nodrošināt jūs ar labāko preces un serivces.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 startē.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu preces un pakalpojumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs pa kreisi, atsauksmes,, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas un provice jūs ar labāko klientu servisa!

Tagi: lielu cigāru pelnu traukā cohiba, komplekti cigāru, kai birste, pildspalva, ykpuii cigāru gadījumā, cigāru kuteris, gadījumā, cigāru, apai pīpes, muxiang caurules, cauruļu koka, cigāru.