MOSKY BE5 5-in-1 Ģitāras Efektu Pedālim Delay + Traucējumus + Overdrive + Pastiprinātājs + Buferis Pilns Metāla ar True Bypass

€37.89 €34.11

Pievienot grozam


SKU: #w16690

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Spriegums:
  • Preci?Svars: 512G
  • Materiāls: Metāla
  • Preci?Izmērs: 23?*?6.8?*?3.8 cm
  • Zīmola Nosaukums: SLADE
  • Preci: ģitāru efektu

{pasūtījuma}

Funkcijas:

Apvienojumā ar pedāli 5 efektus, tostarp kavēšanās, deformāciju, pārnesumu, pastiprinātājs, bufera.Visu veidu iedarbību, kas ir paredzēti, ar true bypass slēdzis

Kavēšanās-- Dabas skan kavēšanās ar analogo tiešā signāla pathes, un atbalsta sausā/slapjā signāla attiecība(Mix), kavēšanās atsauksmes(Atkārtot) un aizkavi(Delay) kontroli.

Traucējumus-- Pamatojoties uz Pro Co Žurkas deformāciju, un nodrošina traucējumus izlaides apjoma(Tilpuma), frekvence(Filtrs) un traucējumus summa(Distortion) kontroli.

Overdrive-Dod jums piekļuvi silts un amp-piemēram, overdrive, kas ir skārienjutīga, un atbalsta izejas skaļumu(Līmenis), frekvence(Tonis) un overdrive summa(Diska) kontroli.

Pastiprinātājs-- precīzu atpūtas sākotnējā LPB-1 ķēdes, kas izmanto vecumu overdrive 1968. gadā. Ielieciet pastiprinātājs saskaņā ar jebkuru ietekmi, lai nodrošinātu palielināt, un definīcija, uzlabot peļņu un piesātinājumu jūsu amp.

Bufera-- aktīvs elektroniskās shēmas, kas uztur jūsu ģitāra signāls spēcīgs un saglabā frekvences jūsu ģitāras skaņu.Ja jums ir garš ielāps auklas / ķekars efektu pedāļi, pedālis ar vāju izejas, bufera var palīdzēt iegūt savu skaņu atpakaļ uz tīru toni, jūs meklējat.

Specifikācijas:

Materiāls: Metāla

Spriegums: DC 9V adapteri (nav iekļauts)

Postenis Izmērs: 23 * 6.8 * 3.8 cm/ 9.1 * 2.7 * 1.5 jo

Postenis Svars: 512g/ 18oz

Iepakojuma Lielums: 25.5 * 8 * 6.5 cm/ 10 * 3.1 * 2.6 jo

Iepakojuma Svars: 595g/ 21oz

Piezīme:

adapteris nav iekļauts.

Lūdzu, izmantojiet adapteri, kuru polaritāte ir pozitīvo polu ārā un negatīvo polu iekšā.Pretējā gadījumā produkts var nedarboties pareizi.

Iepakojums Saraksts:

1 * Efekta Pedāli

1 * Lietotāja Rokasgrāmata(Angļu Valodā)

{pasūtījuma}

Tagi: noteikumu kavēšanās, ģitāra nux, evh overdrive pedāli, len traucējumus, toyota pedāli kavēšanās, ģitāra, pedālis, mosky traucējumus, ģitāra pedalboard, melns pārnesumu, automašīnas pastiprinātājs.