Karstā Klade A5 A6 A7 Biroja Kancelejas Preces, Skolas Piederumi Ceļojuma Dienasgrāmata Radošo Ādas Segumu Gredzenu Saistvielu Kraftpapīrs Notepad

€5.92

Pievienot grozam


SKU: #w167006

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Sastāvs Grāmata
  • Vāku Cietība: Mīksto Copybook
  • Stils: Lasīt vairāk
  • Modeļa Numurs: Grāmatiņa
  • Izmantošana: Veicināšana
  • Sānu Saistošu Režīmā: Spole/Spirāle
  • Iekšējās Lappusēs: 80 loksnes /160 lapas
  • Ar Lock: No
  • Zīmola Nosaukums: Finleytang
  • Vāka Materiāls: Ādas

laipni lūgti mūsu veikalā

Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes.

Nosaukums: Retro Ceļojumu Grāmatiņa

Iekšpusē lapas: 80 lapas /160 lapas

Materiāls : Kraftpapīrs ,drošu un healty par cilvēka ķermeni un apkārtējo vidi

Izmērs : A5 A6 A7

Ķermeņa Krāsa : seši veidi (Kā attēlā )

Amats: Notebook / Dienasgrāmata / Skiču Burtnīcu / Zīmējumu / Promotion / Dāvanu

Padoms: Tā būs labi iepakotu, lūdzu, nav jāuztraucas par kuģošanas

Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirības, preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.

2.Izmērs manuālo mērījumu kļūda, 0-2cm

3. Lūdzu nodrošināt, ka piegādes adrese ir pabeigta.Adrese nevar tikt mainīts pēc piegādes.

4.Padomi : Tā būs labi iepakotu, lūdzu, nav jāuztraucas par kuģniecības!

5.Ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu.Paldies!

Paldies par jūsu sapratni un atbalstu.

8344331182164176 KARSTĀ Grāmatiņa ASV dolāru 6.56 /gabals USD 13.99 /gabals ASV dolāru 10.68 /gabals ASV dolāru 8.57 /gabals ASV dolāru 10.42 /gabals ASV dolāru 12.64 /gabals ASV dolāru 6.80 /gabals US $ 1.99 /gabalā

1. Preces tiks nosūtītas ietvaros 1-5 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; Lai izvairītos no papildu kuģniecības izmaksas, lūdzu, sniegt pareizu un pilnīgu pasta adresi, lai pārdevējs. 3.Kuģniecības laiks: lielākoties valstis, kas ir par 15~45 dienas,Parasti tas notiek 7-40 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, atkarībā no piegādes metodes. 4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot. 5. Pārdevējs NAV atbildīgs par Importa nodevām, nodokļiem un maksājumiem, kas nav iekļauti preces cena un piegādes izmaksas. 6.Pārdevējs neuzņemas atbildību par jebkādu zaudētu vai bojājumiem, kas pēc norīkojuma produktiem.

1.Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas. 2.Produktiem ar trūkumiem atpakaļ jāiesniedz 7 dienu laikā pēc tā saņemšanas.Pārdevējs atmaksāsim jums vai nosūtīt nomaiņa, lai Klients 7 (septiņu) darba dienu laikā, pēc tam, kad produkts ir saņēmusi pārdevējs. 3.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.Pārdevējs ir atbildīgs par pasta sūtījumu nosūtīšanu atpakaļ produktus. 4. Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmu, ja prece ir jebkura kvalitātes jautājums, pirms Klients atstāj atsauksmi, vai iesniegt strīdu.

1.Lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanas produktus pēc tam, kad jūs tos ieguva. 2. Ja jums ir jautājumi par šo produktu esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti. 3. Lūdzu, sniedz mums pozitīvas atsauksmes. 4.Cienījamie Klienti,Ja jums ir kādas problēmas ar preci, jūs saņēma,lūdzu, nav tieši atvērt domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes,sazinies ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.Paldies par jūsu laiku!Laipni lūdzam apmeklēt vēlreiz!

1.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu,

Ceru, ka, lai augt kopā ar jums kopā, un ir win-win partneriem.

Tagi: realizēšanai, lode vēstnesis grāmatiņa, parkošanās ādas, vēstnesis ādas, notepad, stationeri, e dienasgrāmata, anime gadījumā galaxy a10, skolas skola, darba kārtība.

Recenzijas

Jackorc185
2020-12-11
5/5
Very good. It's already the second q I buy, the first one lasted me about 2 years
Petrromanov1995
2021-01-05
5/5
holds less paper than i had envisioned but that’s on my own lack of knowledge about paper thickness and the like. nicely put together and the rings are well aligned and secure
Residius
2020-08-23
5/5
отличный товар. Дочке понравился. Пришел в защитном мате. Брался на подарок.
Aizii Heavenz06
2020-09-09
5/5
Very good notepad! Quality! Was very well packed, arrived intact) Thank you seller!