Lielo Pupu Maiss Spēlētājs Beanbag Pieaugušo Āra Spēļu Dārza Big Arm Krēsls

€9.55 €6.40

Pievienot grozam


SKU: #w167135

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • raksts: Citi
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Zīmola Nosaukums: faroot
  • Modelis Tips: Cietie
  • Ražošana: Citi
  • Stils: Mūsdienu
  • Gadījumā Dīvāns: Viena sēdekļa Dīvāns

Labdien!Laipni lūgti mūsu veikalā!

Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.Modes dizains,100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes!

Motīvs:

-- 2-in-1 ūdensizturīgs pildījumu dzīvnieku turētājam ir ideāls, lai uzglabātu visas jūsu bērnu mīkstās rotaļlietas, lai jūs varat saglabāt jūsu mājas organizēta un kārtīga.

-- Liela izmēra, saglabāt līdz 50 izbāzti dzīvnieki, lelles un plīša rotaļlietas (nav iekļautas) vai pat spilvenus un segas.

-- Multi-purpose, uzglabāšanas soma darbojas tikai, piemēram, pupu maiss vadībā un ir lieliska alternatīva, lai rotaļlieta, šūpuļtīkli, urnas.

-- Augstākā ranga audekla ar super garo rāvējslēdzēju, pievienot balto iekšējo uzliku vāku, ērta lietošanai.Apraksts: Art tips: Pupu Maiss Specifikācija: 60 X 65cm / 25.59 X 29.53" Krāsa: Sarkana, dzeltena, zaļa, zila, purpura, bēša, debesis zila, pelēka, brūna, rožu sarkana, rozā

Pildījums: Nē uzpildes Produkta iepakojums: Opp iepakojuma Materiāls: Audums Iezīmes-Augstākā ranga materiāls-Smalkas meistarība -- Ideāls apdares Pakete ietver: 1 * kafijas Pupiņu Maiss(uzpildes nav iekļauta) Piezīmes: 1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties manuāli mērījumi, lūdzu, lūdzu, saprast.Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.Mēs jums sniegt labāko produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinās problēmu ASAP.Paldies, ka tik daudz.

Priekšskatījums :

Tagi: foulard dīvāns, silla spēlētājs metāla, portatīvo pupu maiss vāciņu, rozā spēļu krēsli, spēļu kariete, spēle sēdeklis, rozā dīvāns, gigantisku pupu maiss, pupu maiss, stokke dārza krēsls.