Personalizētu nosaukums līgavas priekšlikumu dāvanu Kastē, pasūtījuma satīna lenti puķu meitene kastē, vai tu būsi mans Līgavas, brithday dāvanas

€23.45 €19.94

Pievienot grozam


SKU: #w167146

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • raksts: Koki
  • Modeļa Numurs: 00
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: PARARTDIY
  • Materiāls: Kartona
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Godu: Mātes Diena

Pieejams vairākās krāsās un 2 izmēri (Medium: 22 x 22.5 x 6.5 cm vai Lielu: 30 x 30 x 9cm).

Kaste ir izgatavota no izturīga kartona, kas ir grezns, matētā, ar magnētisko snap-ciet slēgšanu un gatavo atbilst lentes.

Mūsu kastes var arī izmantot kā dāvanu kastes, lai jūsu kāzu puse, vai kā dāvanu kaste jebkurai gaumei.Ja jūs vēlētos, alternatīvais teksts uz rūtiņu, lūdzu, nevilcinieties, lai nosūtītu mums ziņu.

Kastes tiek piegādātas dzīvoklis, lai saglabātu tos droši tranzītā, bet tie ir ļoti viegli uzstādāma.Vienkārši pacelt sāniem, noņemiet aizsargājošo līmlenti un izspiest pāris sekundes, lai būtu drošs.Par montāžu, kastes jāglabā aizvērtā stāvoklī, ar lenti sasien, kā līmi un magnētisko slēgšanu, nostiprinās laika gaitā.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kā Pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Lūdzu, norādiet šādu informāciju par katru maisu Piezīmes, Lai Pārdevējs pēc izrakstīšanās:**

1. Lodziņā Krāsa

2. Teksta krāsa

3. Vārds vai Nosaukums, vai Īss teksta drukāšanai

4. Ja jūs nezināt, kā atstāt ziņojumu pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši un pēc tam, kad maksājumu, sūtīt ziņas ar mums tieši.Mēs pieņemam dažādās valodās, izņemot angļu valodu.Vienkārši atstāt informāciju norāda pārdevējs vai sūtīt īsziņas uz mums tieši.

Tagi: Grosgrain Lente, līgavas klāt, ziedi, rozes kastē, lielo kasti ar lenti, Lente, kauli komanda līgava, līgavas kleita, lieldienu plata lente, pasūtījuma logo, cieta dāvanu kaste magnēts.

Recenzijas

Petergoulding100
2021-01-06
5/5
Very good quality!
Denulitra
2021-01-22
4/5
Second order, disappointed the box does not close. The magnet doesn't work. The seller refunded half. Despite all the box is of good quality.