Darbojas Mitrināšanu Mugursoma 5L Velosipēdu Soma Maratons Palaist Mugursomu Taka Riteņbraukšana Sievietēm, Ūdens Maiss Velosipēds Atpakaļ Vest Mīksta Kolbā

€20.64 €10.33

Pievienot grozam


SKU: #w167448

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: PEVA
  • Jauda: 2L
  • Temperatūras Diapazons: -20 līdz 50 grādu temperatūrai.

5L sporta mugursoma, Tas nodrošina arī lielu brīvo istabu, lai jūsu āra essentials, tostarp papildu apģērbu, sporta dvieli, tālruņa taustiņu un utt.veikals lietas kārtībā un ērtāk .

Stilīgs un Tikai 0.31 kg ultravieglajiem hidrēšanu pack ar plašu un elpojošs plecu siksnas sadalīt svaru efektīvi samazina spēku patēriņu.Darbojas mugursoma nodrošināt jūs ar max atbalsta un min slogu.

Mitrināšanu Mugursoma ir izgatavota no augstas kvalitātes acu neilona auduma, izturīgs un viegls.Ergonomisks polsterētu muguras balstu dizains nodrošina jums lielisku pieredzi, ērts un elpojošs.

Galvenais komfortu

Elpojošs un gaisa plūsmas sistēma, lai saglabātu jūsu atpakaļ vēsu un sausu,mīkstu spilveni aizmugurē mugursoma komfortu jūsu atpakaļ, regulējams plecu/krūšu siksnas, lai perfekti atbilstu jūsu ķermeni.Parastā mugursoma, der atpakaļ cieši, mitruma nevar izlādēt, atpakaļ ir karsts un neērti NEWBOLER mugursoma, Kores putu aizmugures panelī starp ķermeni un mugursoma, veicina gaisa cirkulāciju un ventilāciju

Lieliskas Ziņas Dizains

Pārdomāti izstrādāta ar augstas slodzes jostas sprādzes, svilpe sprādzes, carabiners, ekstra gludu rāvējslēdzēji, atstarojošās lentes, regulējams plecu siksnas un gurnu siksnas.Apmierinātu jūsu ikdienas prasības viegli, tikmēr nodrošinātu jūsu drošību, lai lielākā mērā.

Ūdens Pūslis ir pēc izvēles, 100% BPA un PVC bezmaksas.

Pārtikas klases FDA apstiprināti PEVA materiāls, urīnpūšļa, mīksta iemuti dzeršanas caurule ērti dzert.Ūdens pūslis pieder slēgtās atvērt ar papildus-plats diametrs, kas padara to vieglāk ieliet ūdeni vai pievienot ledus.Velciet gumijas mutei un ūdens nāk pa labi uz āru.Push gumijas mutē gabaliņu atpakaļ, lai aizvērtu.Ne vairāk rūpes par grūtībām, ar ūdens dzeršanu, skrienot vai braucot ar velosipēdu.

Patentu Iemuti,Vides aizsardzības, bez smaržas, liela ūdens izplūdi, ar ūdens stop bloķēšanas ierīci, lai pilnībā novērstu ūdens noplūdes,nodrošina par 50% vairāk ūdens, nekā paaudzes modeli.

Patentēta divpusējās sprieguma tehnoloģiju, sprieguma izlīdzināšanai molding, var būt 150kg, nav viegli, lai izjauktu.

Nekad nevaibstieties caur ūdeni, kas garšo, piemēram, plastmasas, ar rezervuāru ir BPA un PVC nesaturoša, padarot to gan bady saft un garšas.

Plaša Lietošana

Ūdensizturīgs un izturīgs tekoša ūdens vestes mērķis ir papildināt savu ceļojumu, Skriešanas, Braukšanas, Maratons, Pārgājieni, Kāpšana, Riteņbraukšana, Iešana kājām, Backpacking, Kempings ,utt.NEWBOLER mitrināšanu mugursoma ir vienmēr tur, lai jūs.

Tur ir 6 dažādas krāsas pēc izvēles

Tagi: liels molle mugursoma, arizona taka darbojas, mugursoma moll, ūdens soma, camelbak, mugursoma palaist, camelbak hydrobak mitrināšanu mugursoma, Mugursoma, mugursoma veste, velosipēds kolbā.