1/12 Miniatūras Stikla Garšvielu Pods Pudeles, Burkas Plaukts Namiņš Virtuves Ierīci, Papildaprīkojuma Klasisks Rotaļu Izlikties, Spēlēt Leļļu Namiņš Apdare

€4.45 €2.45

Pievienot grozam


SKU: #w168049

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vecums: > 3 gadiem
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • krāsa: tumši sarkana koka plaukts multi krāsu krelles
  • Materiāls: Koka
  • Veids: Simulācijas Telpā/Mēbeles
  • Sertifikācija: CE
  • Dzimums: Unisex
  • Mēroga: 1

Izsmalcinātu miniatūras spice plaukts ar 6 pudeles tā.Pudeles ir stikla un tiek ielīmēts plaukts, tāpēc to nevar viegli izņemt.Tie ir korķa par aizbāžņiem.Liels namiņš virtuves

Apraksts: Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Skaists dizains un izcila meistarība Izsmalcinātu kolekciju lelles Tērps: 1/12 Miniatūra leļļu Namiņš Materiāls: Stikla, koka, krāsainas krelles Krāsa: tumši sarkana koka plaukts, multi krāsu lodītes.Izmērs(Gxpxa): 6.2 x 2.7 x 4.9 cm, 2.44 x 1,06 x 1.93 collu dekoratīviem izmantot tikai rotaļlieta, Lūdzu, glabājiet to tālāk no bērniem ir pārāk mazi

Komplektā Ietilpst: Miniatūras spice rack

Piezīme: Tā izmērs ir virs mēra ar roku, lielumu, faktisko objektu saņemta var nedaudz atšķirties no lielums iepriekš.Tikmēr, lūdzu atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem, monitora spilgtuma / kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu.

Lūdzu, Izlasiet Pirms Pirkšanas

SŪTĪJUMU

1.Pasaules kuģniecības, tikai izņemot dažas valstis .

2.Lielākā daļa valstu, mēs piedāvājam Bezmaksas Piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus , tikai gaidīt, attālās vietās.

3. Mēs kuģis savu pasūtījumu savlaicīgu pēc apmaksas pārbaudes.

4.Vēlreiz pārbaudīt un apstiprināt jūsu pasūtījumu adrese saskaņot piegādes adresi, mēs tikai kuģu pasūtīt adresi.

5.Piegādes Laiks :

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 25 darba dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mēs apsolām, mēs palīdzēsim, līdz zemes gabala pienāk jums!

Maksājuma

Lūdzu, apmaksāt 7 dienu laikā pēc pasūtījuma.Mēs organizēt kuģniecības ASSP.

PĒC PĀRDOŠANAS PAKALPOJUMU

ATSAUKSMES

Savu gandarījumu un pozitīvas komentārs būs ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5stars ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem.Un mēs arī piedāvājam 5 zvaigznēm atsauksmes.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: 112 namiņš plīts, koka koki rotaļlietas, soda namiņš mēbeles koka, 112 lelle, leļļu vadītājs ar aplauzums, pagriezt spice jar, Jar, vāzes miniatūras, leļļu namiņš virtuves flīzes, dezodorants old spice.