6 Shot Stikla Padeves Turētājs Caddy Dzērienu Dozators Portatīvo Mērierīci Puse Dāvanas, Bāra Piederumu Dzeramā Spēles Stikls Dozatoru

€7.60 €6.23

Pievienot grozam


SKU: #w168540

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Bāra Piederumi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

6 Shot Stikla Padeves Turētājs Caddy Dzērienu Dozators Portatīvo Mērierīci Puse Dāvanas, Bāra Piederumu Dzeramā Spēles Stikls Dozatoru apraksts: Šo sešu kausa nelielu stikla turētājs un grozu ļauj viegli aizpildīt līdz sešas glāzes ar jūsu mīļākie dzērieni laikā, un pēc tam veikt tos kopā!Tas ir 100% bioloģiski sadalās un nav toksiskas. 3D iespiesti produkti, kas izgatavoti no TAA ir izturīgs, spēcīgs un noderīgas lietas, kas var tikt izmantots ilgu laiku.Ļoti ērta, izturīga un praktiska Piezīme: Šī pozīcija nav trauku mazgājamā mašīna droši.Ja nepieciešams, varat izmantot siltu ūdeni, lai mazgāt objektus.Materiāls: Plastmasa Izmērs: 13.2*12.2 1. iezīme. Šie 6 mazas plastmasas glāzes ļauj viegli aizpildīt līdz 6 tases jūsu mīļākie dzērieni laikā, un pēc tam veikt tos ar jums! 2. Tas ir 100% droši.Produkti ir izturīgs, spēcīgs un noderīgas lietas, kas var tikt izmantots ilgu laiku. 3. Ļoti ērta, izturīga un praktiska 4. Ērts, un jaunu bāru piederumi var izmantot mājās, bāros, ballītēs un citos gadījumos.Iepakojums saraksts: 1*Vīna glāzi dozatoru Vai 6 gab. plastmasas glāzes piezīme: 1. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa projektu var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķiras par 0.5-2 cm.

Tagi: 6 shot stikla iztikt, kolbu dzērienu, 10 shot stikla, sakausējuma katapulta, pourer shot, cilvēks dzert stikla, 6 shot, 6 shot stikla maisītājs un turētājs, atbalsta dozatoru dzēriens, saulesbriļļu turētājs.