Okeāna Vārds Digital Reverb Ģitāras Efektu Pedāli, 3 Režīmi Numurs/ Pavasara/ Mirgošana Alumīnija Sakausējuma Korpusa True Bypass

€43.57 €30.50

Pievienot grozam


SKU: #w168583

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Svars: 273g(With box)
  • Darba strāva: 100mA
  • Strāvas Padeve: DC 9V
  • Modeļa Numurs: Ietekme
  • Kontaktdakšas Tips: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Citi
  • Izmēri: 3.8 * 9.5 * 3.5 cm

Okeāna Vārds Digital Reverb Ģitāras Efektu Pedāli, 3 Režīmi Numurs/ Pavasara/ Mirgošana Alumīnija Sakausējuma Korpusa True Bypass

OKEĀNA VERBU Tas ir nificent atbalss efektu pedālis, kas pievieno dziļumu, lai jūsu vispārējo jaudu,regulējams atbalss klāsts ir plašs, uzglabāšana tembrs pedāli.

3 FUNKCIJU POGU Kombināciju, Signālu un Pagrimuma skalu podi palīdzētu veidot savu vajadzīgo toni.

3 DARBA REŽĪMI:Istabu,Pavasarī,Mirdzumu.CIETAS KONSTRUKCIJAS Izgatavotas no augstas kvalitātes Alumīnija sakausējuma, izturīga un izturīga.

TRUE BYPASS True bypass nodrošinātu caurspīdīgu toni.LED indikators rāda darba valsts

MINI IZMĒRA, Mazo un izsmalcinātu,var ietaupīt daudz vietas uz pedāli valde

Krāsa: melna pelēka

LEF-3800 Okeāna Vārds pedālis veido lielu dziļumu un intensitāti, lai savu ģitāru kopējo jaudu.Tas ir neticami viegli izmantot, un ir trīs vienkāršu skalu kontroles Samaisa, Signālu un Sabrukšanas, kuras jūs varat pielāgot, līdz esat apmierināts ar to, ko jūs dzirdat.Lai gan tas nav tikai purva standarta reverb pedālis; tas ir arī dota trīs-veids, kā pārslēgt slēdzi, ar kuru jūs varat mainīt starp trīs dažādiem tomēr universāls atbalss režīmi: Istabu, Pavasarī un Mirdzumu.

1.DSP:32 bitu peldošā komata,Paraugu ņemšana: 44,1 kHz/24 biti

2.Ieejas & Izejas Ligzda:Analoģijas lai gan 1/4" mono jack o.

3.Barošana: DC 9V (Plug polaritāte ir Pozitīva par barelu un negatīvo centrā ).

4.Darba Strāva: 100mA.

5.Izmēri: 3.8 * 9.5 * 3.5 cm

6.Svars: 273g(Ar kasti).

Paketē iekļauts:

1 x Iedarbība

1 x angļu Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: bass efekts, ģitāra, pedālis atbalss, kājas slēdzis pedāli, coolmusic ģitāra, pedālis, nagu mirdzumu, ammoon ģitāra, pedālis, aby ģitāra, pedālis, pedālis vārds, reverb pedālis, basu efektu pedālis.

Recenzijas

Lilmobsta Spadechamp 06
2021-01-06
1/5
I never received my item, just a empty package, ali seems to not refund me despite a dispute i made and the contact i taken up with customer service. The seller started from the start with claims of system problems. i ordered 4 pedals from this store and got nothing. They canceled shipping on another order and would not give me back my funds.