H&D Emerald Mini Roku Darbs Stikls Putnu Radošo Prese Pūstā Stikla Ar Putnu Un Dzīvnieku Statuetes Mājas Apdare Cute Dāvanu

€33.59 €26.87

Pievienot grozam


SKU: #w169053

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: Hyaline&Dora
  • Māksla: roku darbs amatniecības
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • raksts: putns
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Materiāls: Pūstā Stikla
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Izmantošana: Mājas Apdare
  • Apdare: Stikla Statuetes
  • Stils: Moden
  • Preces Numurs: GS1829761
  • krāsa: Attēls

H&D Emerald Mini Roku Darbs Stikls Putnu Radošo Prese Pūstā Stikla Ar Putnu Un Dzīvnieku Statuetes Mājas Apdare Cute Dāvanu

Materiāls: Stikls

Izmērs: aptuveni 4.3*2.9 collas

Modelis: Dzīvnieku

Lietošana: Mājas Apdare, Biroja Deciration

PIEZĪME: tā Kā tas ir izdarīts ar cilvēku rokām.Katra no tām ir unikāla un atšķirīga.Un tur ir maz burbulis par figūriņas, kā, lai pūsta stikla.Paldies.

1.mēs kuģis pasaulē,mēs nosūtīt ārā pa PASTU ĶĪNAS/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums lielāko ekonomikas un uzticamu pakalpojumu, bet dažas reizes, starptautiskā delivedry ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu. 3.Ja jums nav saņemt jūs posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums papildu assitance.Mēs būsim atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu,bet vai jūs varētu uzņemt augstas kvalitātes foto un parādīt mums. 1.Lielākā daļa no apmaksas nosacījumi ir pieņemami, izmantojot Darījuma,SRILL,VĪZAS,WESTERN UNION,QIWI MAKU,KREDĪTKARTI. 2.Ja jūs atbilstat laikā radušās problēmas ar maksājumu apstrādi,pls sazinieties ar mums, lai palīdzētu. 3.Darījuma ir ļoti droši un ērti.Paldies par jūsu pasūtījumu,mēs vēlamies jums patīkamu iepirkšanās pieredzi. 1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,pls atstāt pozitīvu atsauksmi mums.mēs dos par "5 STAR" atgriezenisko saiti, lai katram pircējam. 2.pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt nagetive atsauksmes,mēs darīšu manas vislabāk, lai sovle mūsu problēma.Izveidota 2002. gadā, H&D Kristāla Co., Ltd ir profesionāla ražotājs kristāla amatniecība.Mūsu kompānija atrodas Pujiang,Zhejiang province, Ķīna, lai gan ārējās tirdzniecības departaments ir Yiwu, platība ir 800 kvadrātmetri.Tur ir parādīt istabu 200 kvadrātmetriem jūsu apmeklējot jebkurā laikā.Mēs nodarbojamies ar ražošanu, plānošanu,attīstību un eksporta visa veida kristāla raksturīga produktiem, tostarp candleholder sērija, smaržu pudeles seriess, foto kadru sērijas, dinnerware,utt.Izņēmuma papildu iespējas, piemēram, griešanas iekārtas, slīpēšanas mašīnas, mums ir arī meitas uzņēmums profesionālās dāvanu iesaiņojums, specializējas izstrādē un pieņemšanā dažāda veida augstas kvalitātes dāvanu kastē.Mēs cenšamies, lai radītu produkts no visaugstākās kvalitātes standarts, un iet uz lielu garumiem, lai nodrošinātu, ka jums būs lepns, lai pārdotu mūsu preces.Kvalitāte, laba meistarība, un funkcionalitāti, ir vārdi, kas raksturo mūsu produktiem.Izcilību klientu apkalpošana, ātra piegāde metodēm, komandas darbs un laba reputācija ir vārdi, kas raksturo mūsu sabiedrību.Mēs galvenokārt eksporta produktiem, Ziemeļamerikā, Eiropā un Dienvidamerikā.Mūsu produkti iet ļoti labi ārzemēs.Mēs vienmēr pieturēties pie mūsu misija, ka ir " nodrošināt produktus un pakalpojumus, kas garantē izcilu vērtību mūsu klientiem."

Tagi: putnu mežģīnes, rotaslietas ķirzaka, putnu kulons, baložu siles, baofuli tetovējums, putnu inžektora, automātiskā budgie pakārtotais, broša pingvīns, rotaļlieta papagailis, putnu feeder.