56pcs/Kārba Zivju Svina Āķi Bionisko Mīkstajiem Mānekļiem Viltus Ēsmu noteikti Jauni Āķi Taras Vairumtirdzniecības Augstas Kvalitātes Bass Kloķa Zivju Āķi Risināt

€17.64 €12.88

Pievienot grozam


SKU: #w169192

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Pozīcija: Okeāna Zvejas Rock
  • Modeļa Numurs: YL190576
  • Daudzums: Viens Komplekts
  • Kategorijas: Viltus Lure
  • Veids: Mākslīgo Ēsmu

Motīvs: 1.Stipru un asu, piemēram, reālā zivis. 2.Viegli zivis, barba āķa. 3.Nav viegli būt bojāta, var izturēt smago zivis. 4.Anti-korozijas, izturīgs un praktisks rakstzīmes. 5.Krāsu var pilnībā atspoguļo ārējās gaismas, augstas pievilcīga zivis.Specifikācija: Materiāls: ABS plastmasa Daudzums: 56pcs Krāsas: kā attēlā parādīts Āķis: augsta oglekļa tērauda, treble āķis Produktu Saraksts: 56*Jauktās Zvejas Ēsmas Piezīme: 1.Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. 2.Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: zivju tackl, crankset, robobait 3d elektronisko lure, lure wobbler plopper, svina skrūvi t8, zivis pievilināt komplekts, zivju karalis stienis, sullen, lure zivis, LURE.