Elk Ziemassvētku Suņu Apģērbu Maziem Suņiem Ziemas Chihuahua Mētelis Ar Šalli Franču Buldogs Liels Suns Jaka Ropa Perro Pet Apģērbs

€5.93 €4.15

Pievienot grozam


SKU: #w169418

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Poliestera
  • Piemērotas suņu šķirnes: jorkšīras terjers, chihuahua, franču buldogs, zelta retrīvers
  • Piemērots: Mazie Vidējie Lielie Suņi Kaķi
  • Sezona: Rudens/ziemas
  • Pastmarkas: Bezmaksas Piegāde
  • Tīrīšanas veids: Mašīnas Mazgāšana/Rokas Mazgāšana
  • Piemēroti brīvdienu: Halloween, Jaunais Gads, Ziemassvētki
  • Produktu Kategorija: Suņu apģērbi/ suns mētelis
  • raksts: Cietie
  • Izmērs: XS S M L XL XXL
  • krāsa: sarkana

Padomi:

1.Izvēloties izmēru, lūdzu, apsveriet loģistikas laiku, ir ieteicams izvēlēties arī nedaudz lielāka izmēru.

2. Divkājainas apģērbu galvenokārt uzskata, krūtīm, lūdzu, skatiet izmēri uzmanīgi, nav izvēlēties saskaņā ar iepriekšējo pieredzi, lai izvairītos no kļūdām.

3.Pasūtījuma summa ir mazāka par 5 ASV dolāriem.Noklusējuma ir, lai nosūtītu ekonomikas loģistika.Ja ir loģistikas pieprasījuma, lūdzu, pievienojiet piegādes cenas starpību.

Tīra manuāla mērīšana, tur ir 1-2cm kļūdas pieder pie normas robežās.

Nosaukums: Ziemassvētku suns mētelis, ko Piemēro sezona: Rudens un Ziemas Materiāls: Poliesters Izmērs: S M L XL XXL Svars:47g,58g,71g,82g,94g,103.g Piemērots: Mazs vidējs liels suņi kaķi

1. Ja pasūtījuma summa ir mazāka nekā 5 dolārus, mēs nosūtīsim ekonomikas loģistikas, piemēram, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus, Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pasts, www.olivers.lv Saver Shipping un tā tālāk saskaņā ar platformu, ieteikumu.Ja pasūtījuma summa ir lielāka par 5 ASV dolāriem, mēs izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, www.olivers.lv Standard Shipping, Īpaša Līnija-YW, epacket un citas standarta loģistikas saskaņā ar platformu, ieteikumu.Ja pasūtījuma summa ir mazāka nekā 5 dolāru, un jums ir nepieciešams, lai izvēlēties standarta loģistika, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu, lai papildinātu piegādes cenas starpību.

2. jūs saņemat preču jāņem 15-35 darba dienu laikā (Brazīlija ir 15-60 dienas).Ja jums nav saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs sekotu preces, un atbildi uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Laikā svētku sezonā (Ziemassvētki, lunar new year) piegādes laiks var būt ilgāks nekā parasti.Lūdzu, pievienojiet 5-10 dienu kavēšanos.

1. ja prece ir bojāta, veicot pārvadājumu, apmaiņas kravu, sedz ar mums, ja pircējam, jo no to lieluma, krāsu un citus jautājumus, kas ir nepieciešams, lai būtu atpakaļ, kuģniecības izmaksas pircēji paši.

2. pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā pēc preču piegādes, ja viņi vēlas, lai nomainītu bojātu vai nepareizi sūtījumu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

1.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums befoere jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.(1-2 dienas, lai dotu jums saprātīgu apmierinātību ar risinājumu).

2.Ja jums patīk šo preci, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes.

Tagi: biksītes frenchie, suns kurts, dubultā suņu apģērbi, ierīču suns, pūķiem suņi, audums suns, zīda šalle, aizsardzības suņu apģērbu, franču buldogs, mazā franču buldog.

Recenzijas

Locopayaso
2020-12-09
5/5
Super